Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan dolgoztátok fel,...

Hogyan dolgoztátok fel, amikor kiderült, hogy nem a vágyott nemű baba lakik a pocakban?

Figyelt kérdés

Persze, az első az egészség, de nyilván mindenkinek van egy titkos vágya és nagyon-nagyon szeretné, ha fia/lánya születne.

Kiderül, hogy nem így lesz...

Utána ti hogyan tudtátok ezt megemészteni?

2014. aug. 31. 22:21
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
22:37-es, azért szorítok, hogy neked bejöjjön! :-)
2014. aug. 31. 22:40
 12/41 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Na ez jo felfogás :) mi azert szerettünk volna fiút hogyha a második baba lány akkor legyen egy bátyja :) hat nem igy jött össze. De nem baj. Mostmár ugy vagyok vele hogy meg 1 lányt akarok :D de ha fiú akkor is jo mert úgymond ujdonsàg lesz. Egyenlőre el sem tudom képzelni milyen lenne / lesz egy fiúval :)

Egyébként az a csavar hogy Uncsimmal egyszerre voltunk terhesek 2 hét különbséggel ok lányt mi fiút akartunk 1 nap különbséggel tudtuk meg hogy fordítva lesz . De mindketten örülünk hogy igy lett ő nem tudja milyen egy lánnyal, en meg nem tudom milyen egy fiúval :)

Boldog babavàrást :)

2014. aug. 31. 22:43
 13/41 A kérdező kommentje:

Ez a csavar tényleg érdekes! :-)

Köszönöm és nektek is boldog babavárást!

Még az is lehet, hogy majd a 2. gyereknél már én is lányt szeretnék! Az biztos, hogy ebből tanulva soha nem élem bele magam az álmokba.

Tényleg nem vagyok csalódott, sajnálom, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést! Nem akartam, hogy ez jöjjön le belőle. :-(

2014. aug. 31. 22:48
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én leszek a kakukktojás.

Én is mindig fiura vágytam. Amikor mondták hogy lány lesz, jól kibőgtem magam és ment az élet tovább. Másodikra is lány lett, bár ezt már az elejétöl fogva éreztem. A harmadik viszont fiu lett :D Na ehhez fogható érzést, amikor 14 hetesen azt mondák fiam lesz...elsem hittem. Még a szülő ágyon amikorkibújt a fiam, akkoris legalább 10x megkérdeztem hogy tényleg fiu-e. Éshát tényleg fiu :)

2014. aug. 31. 22:55
 15/41 anonim ***** válasza:
Bocs a hibákért telorol vagyok
2014. aug. 31. 22:57
 16/41 anonim ***** válasza:

En kislanyt szerettem volna,ugy is ereztem az. 19hetesen megmondtak,hogy kislany madarat lehetett velem fogatni!

DE! Ha fiu lenne,neki is orultem volna,csak egeszseges legyen.minden uh-ra ugy mentem,hogy gorcsben volt a gyomrom minden rendben van-e!

Holnap is van egy uh-m.. mar ideges vagyok elore! :(

23hkm

2014. aug. 31. 23:04
 17/41 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nem kellett, mert fiút akartam és az is lett, de én rettegtem tőle, hogy lány lesz. Biztos őt is imádnám, de kellett volna pár hét amíg megemésztem.
2014. aug. 31. 23:39
 18/41 anonim ***** válasza:

Nekem az apja azt mondta, hogy ha fiú, akkor az övé, ha lány, akkor vihetem balettra. Sokáig hol fiú volt, hol lány, aztán a lányt nagyon biztosra mondták, a párom pedig azt mondta, marad a balett és eladja a távirányítós kisautóit. Amikor azt mondták, tuti fiú lesz, azt mondta, hogy kamu, már tuti lány lesz és az anyjáé.

Fiú lett és ugyan nem balettra hordom, de eddig én tartom edzésben (pl. úszással, játékkal) az apja meg vett neki egy babaláncfűrészt, de a rózsaszín terepmintás ruhákat is megnézte azért korábban, a láncfűrész pedig akkor is jött volna, ha lány, tuti :D

2014. szept. 1. 00:17
 19/41 anonim ***** válasza:

Az elsonel meg nekem is mindegy volt a neme.Kisfiu lett,nagyon orultunk,de kislanynak is ugyan igy orultunk volna.Most varom a masodik babankat, az elejen ugyszinten mindegy volt a neme,de azert szerettunk volna egy kislanyt a valtozatossag kedveert.Nagyon orultunk mindketten,amikor az orvosom azt mondta,valoszinuleg kislany lesz.A kovetlezo uh-n szinten kislanyt latott,elkezdtuk nezegetni a kislanyos babaruhakat stb.Majd a harmadik uh-n mondta,hogy nagyon szepen fejlodik a baba,minden tokeletes es kisfiu.

Addig tartottam magam,amig beultunk az autoba.Aztan elkezdtem bogni,hogy en kislanyt szeretnek.Annyira beleeltem mar magam,hogy kislanyunk lesz,hogy aznap meg 5-szor bogtem.Aztan 1-2 nap alatt atallt az agyam a kisfius dolgokra,talaltam neki nevet is es orulok,hogy a babam szepen fejlodik.

A ferjem titkon meg mindig remenykedik benne,hogy az utolso uh-n tevedett az orvos.Kedden leszek 25 hetes,szerdan megyek megint orvoshoz,hat majd kiderul,hogy az elozo uh-kon tevedett,vagy az utolsoval.Mostmar megint ugy vagyok vele,hogy mindegy a neme,csak egeszseges legyen:)

2014. szept. 1. 00:59
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jelentkezem a kakukktojasok soraba. Kislanyt szerettem volna, es amikor mondtak, hogy fiu, ugy kellett visszatartanom a sirast. Majd amikor kimentem az epuletbol, elbogtem magam. Eleg sokaig tartott, amig megemesztettem ezt a tenyt. Mindig idegesitett, hogy lanyos dolgokbol annyi valasztek van, mig fiusbol alig van valami. Aztan a nevet is nehezen talaltuk ki, szules elott par nappal.

De! Annyira imadom, el nem tudom kepzelni, hogy lanyom legyen. O a mindenem es nagyon szegyellem magam, hogy csalodott voltam az elejen.

2014. szept. 1. 01:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!