Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan dolgoztátok fel,...

Hogyan dolgoztátok fel, amikor kiderült, hogy nem a vágyott nemű baba lakik a pocakban?

Figyelt kérdés

Persze, az első az egészség, de nyilván mindenkinek van egy titkos vágya és nagyon-nagyon szeretné, ha fia/lánya születne.

Kiderül, hogy nem így lesz...

Utána ti hogyan tudtátok ezt megemészteni?

2014. aug. 31. 22:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
72%

Nekem annyi a vágyam, hogy végeredményben legyen fiú is meg lány is. Most így az elsőnél mindegy volt a neme, csak gyerek legyen.:) De az elejétől fogva az volt a megérzésem, hogy lány lesz, amit elég hamar megerősítettek az ultrahangon.

A férjemnek mondjuk eszébe se jutott, hogy lánya is lehet, amíg terveztük és a terhesség elején folyton arról beszélt, hogy majd mi mindent fog csinálni a fiával. De végül is nem rázta meg nagyon a dolog, vigyorgott, mint a tejbetök a hír hallatán.

2014. szept. 1. 05:55
 22/41 anonim ***** válasza:
Én lányt szerettem volna, és nagy kő esett le a szívemről, mikor kiderült, hogy tényleg az..:D Én is egy kicsit csalódott lettem volna, ha kisfiú, mert csak egyet szeretnék, így soha nem lett volna esély lányra. De előbb-utóbb megbékéltem volna a helyzettel, és szerintem a fiút is ugyanannyira szeretném
2014. szept. 1. 07:47
 23/41 A kérdező kommentje:

Üdv a klubban kedves kakukktojások! :-)

Örülök, hogy nem lettem "szétszedve" és lesznek olyanok, akik hasonlóan éreznek, mint én. Tudtam, hogy nem én vagyok az egyetlen! :-)

Csak a kérdést írtam ki hülyén, tényleg nem akartam így fogalmazni, mert ez nem egy akkora "probléma", amit nagyon fel kellene dolgozni. Végülis 50-50% az esély, de van aki elképzelhetetlennek tartja a fiút, vagy kislányt, és utána mégis kiderül, hogy hoppá, ezt azért nem lehet csak úgy megrendelni. :-)

És valaki szintén azt írta, hogy meg kellet emésztenie a hírt!

Egy a lényeg, tényleg legyen egészséges a kisbabánk és ezt kívánom nektek is!

2014. szept. 1. 08:32
 24/41 anonim ***** válasza:

Boldog babavárást kérdező :)

Az egyik kakukktojás voltam :D

2014. szept. 1. 08:53
 25/41 anonim ***** válasza:
51%

Hát mikor tőlem megkérdezték, hogy fiút vagy lányt szeretnék e, akkor én azt mondtam, hogy lányt:) Erre mindenki próbálta kijavítani az én mondókámat,hogy "nem rosszul fogalmaztál, a hangsúly azon lett volna,hogy mindegy csak egészséges legyen":)

Akkor én javítottam!! Igazatok van, én egy egészséges kislányt szeretnék:D Minden vágyam ez volt,hogy lányom lehessen, az lesz:))

De... Ha fiút mondtak volna én biztosan hát nem tudom,elsírtam volna magam!! Tudom nem szép dolog,hisz tényleg sokan vannak akiknek vagy nem sikerül a baba vagy sokadjára stb. És hogy csoda az ha valaki várandós lesz és az a legkisebb gond, hogy fiú vagy lány,de nekem mégis idő kellett volna, hogy úgymond "feldolgozzam"

De azt is tudom,hogyha fiú érkezne akkor is ilyen hatalmas lenne a boldogság:) Főleg a párom részéről,mert ő azért kicsit fiúra hajlott ám:) Ő autó szerelő és mindig mondogatta,ha fiú lesz majd viszi szerelni:) Sztem ő is meglepődött,hogy csajszi:)

Egyébkénk meg 2 gyereket szeretnénk, és annak örülnék ha a második kukis lenne:) A sors iróniája :D

2014. szept. 1. 08:58
 26/41 anonim ***** válasza:
70%

Látom java részt első babások írtak.Én elsőre kislányt szerettem volna,persze kiderült,hogy kisfiú.Pár nap kellett,amíg átálltam,bevallom én is pityeregtem egyet,de utána nagyon örültem.Na,jött a második baba,vágytam megint a kislányra,de szintén kiderült,hogy kisfiú.Mindkét fiamat nagyon-nagyon szeretem,semmiért nem cserélném el.Most 16 hetes kismama vagyok a harmadikkal,még nem tudom a nemét,már nem is vagyok annyira rákattanva erre a témára,de szerintetek örülnék,ha kislány lenne....?És ha szerintetek ez a vágyam akkora bűn,akkor kövezzetek meg...

Boldog babavárást mindenkinek!

2014. szept. 1. 11:01
 27/41 A kérdező kommentje:

Utolsó, kívánom, hogy kislányod legyen! :-)

Boldog babavárást!

2014. szept. 1. 11:33
 28/41 anonim ***** válasza:

Én mindenképp kislányt szerettem volna, el se tudtam képzelni soha,hogy ne lányom legyen. Párom utólag mondta, hogy nagyon félt, hogy mi lesz, ha ultrahangon fiút mondanak, hogy fogok reagálni... De aztán kislányt mondtak, igazi akaratos, hisztis kiscsaj, már fél éves múlt, pont hozzám illik :)

De volt ismerős pár, akik nagyon kislányt szerettek volna, a lány még napok múlva is sírt, miután megtudták, hogy fiuk lesz. És hát náluk sajnos apuka hozzáállásán a mai napig látszik, hogy nem igazán örül a fiúnak (1 éves), nagyon szomorú.

2014. szept. 1. 11:48
 29/41 anonim ***** válasza:
57%
Múlt héten voltam 17 hetesen babamozin, mert szerettem volna tudni, hogy mi a pici neme. Csak azon izgultam, hogy végre megmutassa magát. Szívem mélyén kislányt szerettem volna mindig, de tudtam, hogy nem kell sokáig barátkoznom a ténnyel, ha kiderül, hogy fiú. Eszembe sem jutott, hogy bármi gond lehetne. Sajnos azonban hamar kiderült, hogy ciszta van az agyában. A szonográfus nyugtatgatott, hogy ez gyakori, és más problémát nem talált, de ezek után egyáltalán nem érdekel a neme (egyébként most is szégyenlős volt), csak nagyon bízom benne, hogy felszívódik a ciszta az elkövetkező hetekben. Na ez a hideg zuhany. :)
2014. szept. 1. 12:20
 30/41 anonim ***** válasza:

Kislányra vágytunk fiú lett.Párom picit csalódott de pár pillanat alatt túltette magát rajta :) Én meg örültem h fiú.

Most is van pocaklakó,nemét még nem tudjuk,de most nincs álmom h milyet szeretnék.

2014. szept. 1. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!