Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik azok a következmények...

Mik azok a következmények amik általában előfordulnak egy dohányos kismama babájánál?

Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 12:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

# 9/10

Nem rád értettem hanem az előtted íróra, a mérget ne vegyen rát.

2014. aug. 30. 13:00
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Dysmaturitas- sal (sorvadtan ) született a kisfiam, később viselkedési problémák, túlzott aktivitás.

Diagnosztizált figyelemzavaros hiperaktiv.

Szerintem elég nagy szerepe van mindebben a dohányzásnak.

2014. aug. 30. 13:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Ja ertelek! Akkor bocsi... en sem hiszem,hogy a cigitol lenne az asztmam,remelem nem.
2014. aug. 30. 13:13
 14/23 anonim ***** válasza:
52%
... hogy valaki ha meglátja őket nagy pocakkal az utcán dohányozni; agyonüti szívlapáttal....................
2014. aug. 30. 13:19
 15/23 anonim ***** válasza:

anyud esetleg nem állt gyógyszeres kezelés alatt terhesen? antibiotikum? vagy lehet bevett egy aszpirint, amire nem is emlékszik, amit nem is szabadna... stb

vagy hát találgathatnánk itt még napokig...

2014. aug. 30. 13:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Hat velem kavezott,cigizett,dolgozott. Tesommal egyiket se. O meg az allergiat se orokolte,makk egeszseges szerencsere. :)
2014. aug. 30. 13:23
 17/23 anonim ***** válasza:

12-es picikori alvásszavar is okoz ilyeneket, mint pl hiperaktivitás

valamint genetikai problémáknak tűnnek(anno nézegettem olyan oldalakt mitől alakulnak ki rendellenességek), nem a dohányzás miatt szerintem, legalább ez ne terhelje alelked

2014. aug. 30. 13:23
 18/23 anonim ***** válasza:
62%

Asztma, bölcsőhalál.

Egyébként én rohadtul elítélem a bagós kismamákat.

Aki ennyit nem képes tenni a babája egészségéért ,az ássa el magát.

2014. aug. 30. 14:25
 19/23 anonim ***** válasza:
47%
Szegény babák, kiszolgáltatott helyzetben vannak. Barátnőm dohányzott végig, állítólag a védőnője azt mondta, hogy az anyatejből kimutatható, emiatt a szoptatás alatt akarja csökkenteni. Kérdezem, de hát az a lényeg , hogy kimutatható-e, vagy az, hogy egészségesen fejlődjön? Nem értem a bagózó kismamákat, semennyit nem ér a gyermeke egészsége? Én cigiztem, mielőtt gyereket akartunk vállalni, leszoktam. Más kérdés, hogy 6 évig nem estem teherbe, de vissza már nem szoktam. Megszenvedtem eléggé, cigi helyett édességet ettem, 20 kg-ot híztam. A Sors fintora hogy ebből 10 kg terhesség alatt ment le, amikor is terhességi cukros lettem, így szigorú diétára voltam fogva.
2014. aug. 30. 14:45
 20/23 anonim ***** válasza:
29%

Én ismerősömnek szülés után remegett a babája....szó szerint egy görcsben volt napokig,szörnyű volt látni,hogy elvonási tünetei voltak.

Az Anya helyében elsüllyedtem volna szégyenemben...akkor már nem tudott úgysem mást tenni.

2014. aug. 30. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!