Baj ha ilyen koran erzem?
Sziasztok!
18 hkm vagyok es mar egy hete erzem a babam rugdosasat!
Elso babam, es a hasam se volt soha lapos..igaz nem is full zsiros de egy kis feleslegem van.
Az lenne a kerdesem hozzatok, hogy nem problema az hogy mar ilyenkor napi szinten erzem a picit es a rugasait, es ez mar kivulrol is latszik? Amikor rug akkor ugrik egy picit azon a ponton a hasam.
Csak felek mert mindenki azt irja hogy 18 hetesen meg nem is mindennap erzi..nem hogy lathato is legyen..es aggaszt h nehogy valami gond legyen.
Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Koszonom mindenkinek!
Szia!
Nekem is első babám lesz, én a 15. héten éreztem először a mozgást, és igen, a 18. héten már rendszeresen. Szerintem a magyarázat, hogy óriásbébire számíthatok, mert már akkor is mindig nagyokat nőtt, és minél nagyobb ugye annál jobban érzed. Szerintem nem kell aggódnod! :) 39hkm
Sziasztok!:)
Koszonom a valaszokat!
A mehlepenyem a meh tetejen tapad a fundusban.
A baba helyzetet nem tudom meghatarozni :):)
Szia!
Persze, hogy érezheted őt :) Én 17 hetesen kezdtem el érezni a mozgását. Először nem tudtam ,hogy mi van?! Ez most az volt?!:) De az volt :) Arra nem emlékszem,hogy kinyomta e volna magát,tehát hogy látványos volt e a mozgás,de persze őt érezted:) Kis vasgyúró lesz:)
Boldog babavárást:)
25hkm
Nekem mellső fali lepényem van (ami ugye tompítja is kifelé a rúgásokat), de 17+4 től minennap érzem mozogni a babámat.
Nincsen semmi baj azzal hogy Te ilyen korán elkezdted érezni, más meg azon parázik, hogy miért nem érez még semmit :)
Boldog babavárást!
:) koszonom a valaszokat!:) akkor megnyugszom!!!
Na igen, ezert idegeskedtem hogy sokan meg nem is erzik ilyenkor a babat, nekem meg fura volt..igaz a mehlepeny nincs utban, es eleg fent is erzem folyton a babam!:)
Jovoheten kell mennem a kotelezo uh-ra, remelem minden rendben es szepen fog kapalozni akkor is!
Dehogy is baj!!!Örülj,hogy minden nap hírt ad magáról,hiszen ebből biztosan tudod,hogy rendben van a babád a pocakodban!!!
Boldog baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!