Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy ilyen korán...

Lehetséges, hogy ilyen korán érzem a babámat?

Figyelt kérdés

Első gyermekemnél mellső falon volt a placenta, vele a 22.héten éreztem igazán, hogy mozog, de onnantól rendszeres is volt.

Most a 2. babámat várom, 14 hetes terhes vagyok, és már 2 hete érzek apró mozgásokat odabent.

A 12 hetes UH szerint a placenta normál helyen van (hogy konkrétan hol azt nem tudom)és a magzatvíz mennyisége is megfelelő.

Lehetséges, hogy ennyire hamar érzem a babámat?És ez azért lehet, mert már tudom, hogy mit kell éreznem?

Köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 5. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen! :) Én a második gyereket 12 hetesen már éreztem :)
2014. febr. 5. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
A másodikat én is itt körül éreztem először (12hét) bár 2-3 apró mocorgást. de egyáltalán nem volt mindennapos még :) Engem a védőnő majdnem hogy kiröhögött amikor mondtam neki..
2014. febr. 5. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát csajok, azt hittem, hogy hülye vagyok! Én is a második babám várom, ma töltöttem a 13. hetet, de már 5 napja érzem mozgolódni a babót! Nem folyamatosan, csak néha egy-két mocorgást érzek, és nem is minden nap. Nem is mertem elmondani senkinek, mert úgysem hitték volna el! De jó, hogy más is van így!
2014. febr. 5. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, én is 13 hetesen kezdtem érezni a másodikat (pedig mellső fali a lepényem) :)
2014. febr. 5. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!