Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek az lehetséges,...

Szerintetek az lehetséges, hogy a 2. babót 3 héttel hamarabb érzem, mint az elsőt? (Nagyon korán) DE az elsőt is ahhoz képest, hogy első babucim volt hamar éreztem.

Figyelt kérdés
És nektek a Linea Negra mikor jött elő? Mert elsőnél csak a 30. hét körül, aztán teljesen el is tűnt, de most már látszik. A pocim is nagyon növekszik, pedig fogytam, és így is már jóval több idős terhesnek nézek ki, pedig csak 168 cm 55 kilo vagyok. Mi lesz így a végéig? Lesz olyan időszak, hogy megáll picit a növésben? (Pedig a baba méretre nem hatalmas) :)
2013. dec. 18. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. A második babát hamarabb érezheted és hamarabb pocakosodhatol is.
2013. dec. 18. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is hamarabb érzem a másodikat, mint az elsőt (már tudom, hogy mit "kell" érezni :D)

Az is normális, hogy hamarabb nőtt a hasad, de ne aggódj, nagyobb nem biztos, hogy lesz, csak hamarabb látszik :)

2013. dec. 18. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a 2-at hamarabb a 3-at meg később éreztem :) A hasam nekem is hamarabb elkezdett nőni, pláne most a 3-nál. A linea negra is kijött sajnos. Most vagyok 18 hetes
2013. dec. 18. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
a másodikat énis jóval hamarabb éreztem :)
2013. dec. 19. 04:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! En most leszsk 12 hetes, elso babamat pedig 15 hetesen ereztem eloszor.:) de ma a vedonom is megerositett,hogy siman erezhetem akkod. Testalkat miatt is. :)
2013. dec. 19. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!