Utolsó hónapban járó kismamák, van kedvetek beszélgetni?
Sziasztok, 4. vagyok.
Voltam a dokimnál ma, NST volt és méhszáj vizsgálat. Azt mondta a méhszáj már alakul. Most 2100, ez is valami, legalább már nem teljesen zárt. Csütörtökön megyek a kórházba ismét NST-re, a dokim lesz ott, lehet hogy megint megvizsgál. Szombatra vagyok kiírva, kérdeztem tőle, mi lesz, ha addig semmi se történik? Azt mondta 1 hét türelmi idő lesz még, de akkor már minden nap kórház... (mármint be kell járni minden nap)
Jóslófájás még mindig semmi.
Megkezdődtek a kérdezősködések a család, az ismerősök, nagyfiam ovis társainak szülei részéről: "Naa, mi a helyzet? Még mindig egyben? De mostanában kéne születnie, ugye?"
Én már olyan feszült vagyok, úgy izgulok!
Valakinél valami fejlemény?
Iskola/óvodakezdés rendben lezajlott?
Utolsó: remélem nem húzza el nagyon. Majd írj holnap, hogy mit mondott a doki!
Én is holnap megyek hozzá, kíváncsi vagyok, hogy állunk most.
Szia!
1.-es vagyok. Iskola, óvoda kezdés megvolt, a kisfiam még nem akar kijönni, sajnos a front sem hatotta meg. Fájdogáltam, tegnap hajnalban voltak 6-8 perces összehúzódásaim több mint 1 órán át, de nem fájtak és egy zuhanyzás után le is álltak. :(
Pedig nagyon szerettem volna már a kezemben tartani. De úgy néz ki ő másképp gondolja :)
Kíváncsi vagyok én is a többiekre is hogy hogyan állnak. :) Hétfőn voltam nst-n, már mutatott összehúzódásokat az is, de nem szülési fájdalmak sajna.
4-es vagyok.
Voltam a kórházban, megvolt megint az NST, vérnyomásmérés, aztán csináltak áramlásvizsgálatot is. Minden rendben, és a múlt heti labor eredmények is meglettek, azt mondta a doki, vérkép tökéletes, meg a hüvelyváladékból vett mintát is vizsgálták, nincs baktérium, nincs gomba, minden csodás. Méhszájat nem nézett most. Következő lépés: szombaton be kell menni vizsgálatra, de akkor nem az én dokim lesz ott. Utána hétfőn megint, akkor ő lesz.
Szombatra vagyok kiírva. Hát én is nagyon félek, hogy mi lesz, ha magától nem indul meg. Nekem aztán semmi összehúzódásom, derékfájásom nem volt még eddig. Félek a sok vizsgálódástól, hogy nagy lesz esetleg a baba, félek az indítástól, a császártól, mindentől. Az első gyerkőcöm megszületett a 38. héten, elfolyt egy adag magzatvíz, úgy indult.
Nagyon drukkolok én is mindenkiért, lányok!
Kedves Kérdező, te is írd majd meg, mi volt a dokinál!
Úgy látom, nem sietik el a gyerekek. Mondjuk érthető, ki hagyná ott az ötcsillagos szobát és a non-stop szobaszervizt a bizonytalanért?:)
14: mennyire vagy nyitva? A babánál minden rendben volt NST-n? Drukkolok neked is, hogy minél előbb kibújjon.
Én is voltam ma dokinál, a helyzet változatlan. A baba élénk, bár a tappancsot nem érte el, akárhogy fészkelődött, pedig nagyon próbálkozott. Jelen állás szerint akár túl is hordhatom. Mondjuk kíváncsi leszek, hogy mit látnak majd az ultrahangon kedden. A legutóbbin elég érett volt a méhlepény.
Utolsó válaszoló: aztamindenit! Ilyet még nem is hallottam! Szorítok nagyon.
Én kicsit elszomorodtam. Mára vagyok kiírva, voltam a kórházban. NST, majd méhszájvizsgálat volt. Azt mondta az ügyeletes doki, hogy mostanában tuti nem lesz ebből szülés, teljesen zárt (C3000) a méhszájam. Az a poén, hogy hétfőn meg a saját orvosom azt mondta vizsgálat után, hogy szépen alakul, elkezdett nyílni, C2100. Na most mi van, ki tévedett???
Holnap megint menni kell a kórházba, NST lesz csak.
14: ejha! Én is szorítok nagyon! Majd írj, ha tudsz.
4: Sajnálom, hogy így álltok. Remélem, hogy minél előbb előbújik a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!