Hasszoritò alsònemü szülés után, igen vagy nem?
Figyelt kérdés
Bàr még csak a 25. hétben vagyok de érdekel,hogy érdemes e megvenni vagy sem.Érdekelnek érvek és ellenérvek is,tapasztalat akiknek van.2014. aug. 29. 11:57
1/8 anonim válasza:
Első babás vagyok. En biztos fogok venni. Szeretnem hamar visszanyerni az alakom
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem is elsö baba,én is szeretnék venni,de kivàncsi vagyok a véleményekre.Nekem jövö jùliusra vissza kell nyernem a "bomba" formàmat :D
2014. aug. 29. 12:28
3/8 anonim válasza:
Sztem fölösleges! Inkább tornázz! Attól h leszorítod nem lesz gyorsabban lapos!
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fogok tudni szoptatni,ezért szülés utàn màr el is kezdhetem a diétàt 6 hétre rà pedig kezdem majd az edzötermet.Csak gondoltam erösseben tartsa a hasat és ezzel segít a gyorsabb összehùzódásban.
2014. aug. 29. 13:23
5/8 anonim válasza:
Sokak szerint jó mert tartja a hasat, hamarabb visszamegy, de én olvastam azt is hogy pont hogy nem tesz jót mert miközben a haskötő tartja a hasadat nem dolgoznak az izmok, míg haskötő nélkül az izom dolgozik, hamar megerősödik és vissza is megy a has.
Nekem első terhességem után pár héttel már nem is látszott a hasamon semmi, igaz nekem van a hasamon felesleg de szülés után kb 4 héttel ugyan akkora volt a hasam mint terhesség előtt. Nem ereszkedett meg és egyáltalán nem használtam ilyen hastartókat.
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsò akkor te a szerencsések közé tartozol,remélem majd én is.Sajnos láttam olyat is hogy a csajszi formás volt de szülés után meg megmaradt a löttyedt hasa és nem húzódott vissza csak hosszú edzős hónapok után...van aki meg már laposan megy haza a kórházból...
2014. aug. 29. 13:43
7/8 anonim válasza:
Első babám volt nekem is, de nem használtam. A doki azt mondta, hogy a hasszorítós bugyi csak megtartja a kinyúlt izmokat, de nem segít, hogy megerősödjenek! Császáros voltam, szóval elég fájdalmas volt a felépülés, de torna nélkül is úgy nézek ki, mint előtte!
8/8 anonim válasza:
Ezen én is sokat gondolkodtam, de egyetértek az egyik előttem kommentelővel. Szerintem is logikusabb nem használni, akkor az izom kénytelen legalább tartani magát, ha meg van más, ami tartja, akkor csak elernyed, legalábbis én így képzelem el. :D Az első babámnál nem használtam, és nem maradt lógós a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!