Második babával hogy indult a szülésetek és mennyi ideig ( vajúdás+szülés) tartott? Hogyan oldottátok meg a nagyobbik gyerek hirtelen felügyeletét?
Nálunk bőven volt idő,hajnalban kezdtem vajúdni,délelőtt szóltam anyuéknak,hogy jöhetnének,ha ráérnek(1,5 órányira laknak)ideértek,még (úgy,hogy nem siettek)kora este azonban hirtelen közbejött valami,nem tudtak maradni,ezután megkérdeztük anyósékat,hogy tudnak-e jönni(2,5 órányira laknak)Ők is ideértek,még beszélgettünk kicsit,aztán olyan este 11 körül bementünk a kórházba,5-re lett meg a baba..
Nekünk mondjuk a szomszéd volt a "b+terv",ha hirtelen indul a dolog.De szerintem ha mentőt hívsz,és mondod,hogy ott a kicsi,akkor beviszik veled,és ő megy a gyermekosztályra,míg apuka oda nem ér.
Nekem 39. héten indult a szülés, úgy, hogy egész nap fokozatosan, lassan erősödtek az összehúzódások, már reggel bementem az orvoshoz. Azt mondta még nincs semmi nyoma, hazamentem, de tudtam, hogy lassan érkezik a pici. Éjszaka már biztos voltam benne, barátnőmmel volt lebeszélve, hogy addig átugrik, vigyáz a kisfiamra. Éjfél után mentünk be, papírmunka, zuhanyzás, és szó szerint beindult a szülés ahogy a szülőszobába érkeztem. Onnan számolva a szülés összesen kb negyed óra volt, nagyon gyorsan érkezett. Sokkal intezívebb volt, mint az első szülés, de sokkal rövidebb is, talán azért is, mert ilyenkor már azért jobban értjük, mit mond a testünk...
Igen, ha érzed, rögtön indulj. Kórházban nem tudom hogyan tudnának vigyázni a tesóra, ha a mentő elvinné veled. Lehet, hogy valakit (nagyszülő,barátnő) a kórházba kellene akkor rendelni, hogy ott vegye át a nagyobbik gyermeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!