Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti berúgtatok már terhesen?

Ti berúgtatok már terhesen?

Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes,se alkoholista,csak kíváncsi természet.:)

2014. aug. 15. 03:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
És csak egy ennyire elmés kérdés jutott eszedbe? Gratulálok!
2014. aug. 15. 06:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem terhesen sem szoktam berugni, az alkoholt sem szeretem.
2014. aug. 15. 06:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Igazából,terhesen max 1-2dl bort lehet inni,de azt se azért mindennap. Mondjuk én ittam a terhesség legelején,mert szülinapja volt a barátnőmnek,és rá 1 hétre derült ki,hogy terhes vagyok,de berúgni nem rúgtam be,ahhoz elég sok kéne legalábbis nekem.
2014. aug. 15. 07:45
 4/12 anonim ***** válasza:
maximum a falba lehet berúgni terhesen. alkoholtól nem igazán. amúgy nem terhesen sem rúgok be,ismerem a mértéket. felnőtt, értelmes embernek van annyi józan esze,h. nem fordul ki önmagából. pláne ha nő,akkor nagyon ronda.
2014. aug. 15. 08:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. aug. 15. 09:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem,mert az egyik haverom látott discoba egy részeg,terhes nőt.:)
2014. aug. 15. 09:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Csak amikor még nem tudtam róla, hogy terhes vagyok. Négy hetes voltam,.tehát éppen pont meg csak, de.mivel rendszertelen volt a.mensim és nem számítottunk rá, így nem teszteltem. Utána csak egyszer ittam egy pohár vörösbort és ennyi. Undorító lehet egy részeg terhes nő, döbbenetes hogy ennyire nem tiszteli a gyerekét.
2014. aug. 15. 09:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Sem terhesen, sem anélkül nem voltam még illuminált állapotban. Nem szeretem az alkoholt.

Egyébként nőgyógyászom javasolta az első terhességem vége felé, ha keményedek igyak egy kis pálinkát.

2014. aug. 15. 11:04
 9/12 anonim válasza:
73%

Szinte végigittam a terhességem.

A gyerekek apja egyik nap elment dolgozni motorral. Egy autós nem adta meg az elsőbbséget és a baleset után 10 nappal meghalt. Ekkor 8 hetes terhes voltam a 4. gyerekkel. Minden másnap berúgtam. Reméltem, hogy elmegy a baba, de Ő jobban akart élni, mint én. Kicsi súllyal, de egészségesen jött világra. Minden nap bánom amit tettem. Magyarázkodom, de nincs erre mentség!

2014. aug. 16. 12:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Ùristen utolsó!

Sajnálom.

2014. aug. 21. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!