Ti berúgtatok már terhesen?
Őszinte részvétem, utolsó előtti, ez szörnyű :(
Én munkatársakkal ünnepeltem, elég sok okom volt a boldogságra, úgyhogy elengedtem magam, életemben először rúgtam be, még hánytam is. Rá 2 héttel derült ki, hogy terhes vagyok, eléggé megijedtem, már beképzeltem magamnak minden rosszat, hogy életemben egyszer beiszok, és pont akkor teszem tönkre a kisbabám életét... Aztán megnyugtattak, hogy a 12.hétig nem is juthat a babához, sőt, egyes esetekben utána is szokták ajánlani, persze nagyon kicsi mértékben pl a bort. Sosem rúgnék be terhesen, de láttam már én is olyat, aki el volt ázva szórakozóhelyen hatalmas pocakkal, ráadásul olyan pólóban, amiből az egész hasa kinn volt... Undorító :S
9#
Elsirtam magam,innen is küldök egy hatalmas ölelést, gondolom már nem olvasod,de tudd hogy csodálatos ember/anya vagy,és emiatt ne érezd magad rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!