Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gravidát hogyan szedjem?...

Gravidát hogyan szedjem? Lehet napi fé tabit is? Vqagy kétnaponta 1-et?

Figyelt kérdés

Ma vettem Gravida terhesvitamint.Még csak most próbálkozunk a babával(ez lesz az 5.hónapunk.)Nagyon kevés vitamint, gyümit és zölit eszek...sajnos, így ez biztos lórugás a szervezetemnek, annyi vitamint naponta bevinni, mint ami van benne.Szerintetek úgy is használ, ha 2 naponta veszek be 1 et?vagy Inkább minden nap egyet?(elvileg ez a javasolt adag)

Olyat is olvastam, hogy felet vettek be minden nap.Szerintetek?

A CICKAFARKFŰ TEÁT ÉS A PALÁSTFÜVET IS SZERETNÉM INNI, LEHET EGYÜTT A GRAVIDIÁVAL????

(cickát ittam már eddíg is, most akarom a ciklus második felétől a palástfüvet is.)

Köszi előre is a válaszokat!!!!

2008. aug. 7. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, ha lórúgás, kell a vitamin :) De persze úgy is használ, ha kétnaponta veszel be egyet. A tea-témához nem tudok hozzászólni :( Reméljük, hamar összejön a baba!! Drukkolok, minden jót, 22 hetes kismami
2008. aug. 7. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt ma már megkérdezted a Teherbeesés jkategóriában, ahol 2 válasz is jött. Mi érdekel igazán?

A teáákat ihatod a Gravidával, semmi baj nem lesz...

2008. aug. 7. 16:24
 3/7 A kérdező kommentje:
ott egyik azt írta, hogy elég szedi bőven 3 naponta a másik meg hogy minden nap egyet!!!Így szinte nem is kaptam választ!Még mindíg nem tudom eldönmteni, hogy édemes e fele annyit szedni belőle!gondoltam itt vannak mások akik még hozzászólnánka ehhet !Köszi
2008. aug. 7. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:
A vitamin, az vitamin, ha felet veszel be vagy másnaponta, akkor annyival kevesebb lesz a szervezetedben, ettől még nem történik semmi katasztrófa. Csak a Te döntésed, miután mindenki másképp csinálja! :)
2008. aug. 7. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy megkérdezheted a nőgyógyászodat is, hogy ő mennyit ajánl neked egyénileg. Vagy esetleg védőnőt.
2008. aug. 7. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Én napi egyet szedtem.
2008. aug. 7. 16:39
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a hszeket!szerintem akkor eleinte napi felet veszek be,....aztán napi egyet:)))
2008. aug. 7. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!