Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma durván beettem, árthat ez...

Ma durván beettem, árthat ez a babának?

Figyelt kérdés
Eddig is volt h párszor többet ettem a kelleténél de az inkább az elején volt jellemző.Nem volt rosszullétes időszakom,inkább sokkal nagyobb étvággyal indítottam.Ami később normalizálòdott,napi 1800 kaloriat szoktam bevinni,ezt figyelem.Mivel várandòsság előtt nagyon vigyáztak az alakomra és napi1500 kcalt ettem.Ma estig minden ok volt aztán hirtelen bepakoltam apa csokijábòl és kelszeiből...Eddig 4 kiló jött fel,24 hetes kismama
2014. aug. 28. 20:37
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,ez nagyon szép eredmèny!Vàrom

màr a dietetikussal valò talit,olvasgattam a ch diétàròl,nem is olyan hùzós mint ahogy hittem,de azért azt is ki kell tapasztalni,beleràzódni...de ahogy most néztem én a mostani étrendemmel,kb 200-220ch viszek be,az màr soknak szàmit?nekem nincs gondom a cukrommal

2014. aug. 28. 22:44
 22/27 anonim ***** válasza:
Mi ez az uj sz.r,h rinyalnak itt a a gyakorin többen is,h jajj 29 hetes vagyok es mar feljott 3 kg..meg ma olvastam,h 30 hetes es 6kg hízott es wzon izgul,h nehogy hizzon meg!!jezusom..rosszul vagyok tőluk nem ertik,h ez az idő nem a fogyozasrol es nyilvan nem is a zabalasrol szól..de a terhesseg hízassal jar..kérdező a 4kg egyaltalan nem sok ne izgulj te teljesen okes vagy:))
2014. aug. 28. 22:58
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem is a 4 kiló izgat eddig ezt totàl normàlisnak hittem még itt nem irta egy kommentelö h ez 24 hétre màr sok,meg is lepödtem...Nekem az volt a fontos,hogy a babàmnak àrthattam e a mai hirtelen cukormennyisèggel mert ugye nem volt kevès...Persze vigyàzok,h ne +30 kilòval fejezzem mert az se tartom normàlisnak.
2014. aug. 28. 23:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, a tegnapi menüd bőven több, mint 1800 kalória.
2014. aug. 29. 00:19
 25/27 anonim ***** válasza:

A Ch diétának az a lényege, hogy napi sok étkezéssel (5-6!) folyamatosan szinten tartja a vércukrot, így nem ingadozik, nem okoz éhséget (ami oda vezet, amit a kérdésben is leírtál, hogy kieszed a hűtőt este).

Nekem valószínűleg időskori cukorbetegségem lesz, legalábbis a terhességi cukor (ha nem életmód, túlsúly okozza) ezt predesztinálja. A dietetikus mondta, hogy ő szíve szerint cukrosságtól függetlenül minden terhes nőnek előírná a diétát.

A három óránkénti evést nehéz megszokni, de pár hét alatt rááll a gyomrod. Nem szoktam reggelizni, így eleinte erőltetni kellett, illetve lefekvés előtt is úgy erőltettem magamba a fél pirítóst, hogy meglegyen az előírt 6. étkezés is. Ami egyébként egy fél tenyérnyi pirítós.

De pl. azt nem tartottam be, hogy reggel ne vigyek be tejcukrot (fellövi a vércukrot az egekbe, aztán leesik), ugyanis sok tejjel iszom a kávémat. Ha nem iszom meg, akkor nem jutok be a munkahelyemre, meg a lakásból se ki, mert az előszobában elalszom.

Ennek ellenére az ellenőrző vérvételen az előírt reggeli (plusz a tejeskávé) után is jó véreredményt produkáltam.

Édességre kifejezetten nem vágytam, pedig pár héttel azelőtt, hogy ráállítottak a diétára, két pofára zabáltam az édességeket, annyira kívántam. A férjem óvatosan mondta is, hogy sok lesz, kicsit vegyek vissza.

Végül ő is átállt a diétámra, ő fogyási céllal. Nekem saját zsír nem igazán jött fel. Az a két kg, ami igen, az viszont a terhesség legelején, amikor letettem a cigit - illetve amiatt, de kb egy hét alatt.

Jelenleg sportolni kellene már nagyon elmennem, mert bár a súlyom jó, látványosan lement az izomzatom az itthon ülés miatt.

2014. aug. 29. 08:48
 26/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò elötti,biztos h nem mert minden le van mérve és pontosan 1800kcal volt az a napom!
2014. aug. 29. 09:21
 27/27 A kérdező kommentje:
Utolsò,köszi a részletes leiràst!Nekem nem lesz gond h 5-6 szor egyek az most is meg van.Nekem a gond az lesz pl hogy reggeli 8 kor,én akkor még szunyàlok àltalàban :) Igy làttam az elöirt étkezést itt a neten,de gondolom ezt egy kicsit àt lehet variàlni.
2014. aug. 29. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!