Szex terhesség alatt?
Figyelt kérdés
7.hétben járok. Mióta megtudtam, hogy babás vagyok, egyszerűen nem kívánom a szexet. Férjem persze megérti, de rossz érzés, hogy nem adom meg neki, ami jár. Más is volt így, meddig tart ez? Első babánál nem volt ilyen gond.2014. aug. 28. 08:35
1/5 anonim válasza:
Ha nem kívánod, annak valami oka van, lehet, hogy a tudat alattid azt üzeni, hogy ez így nem lenne jó a babának. (Egyébként is van olyan irányzat, hogy az első harmadban annyira nem javasolt.) Mivel a férjednek is a baba az első, nem hiszem, hogy neheztel (nálunk is így volt, a 12. hét után meg már én kívántam, és még akkor is félve kérdezte, hogy "szabad - e"...
2/5 anonim válasza:
hűű nekem nem volt ilyen gondom -- sőt!
de elképzelhető mivel a hormonrendszered most változik
majd a köv trimeszterben jobb lesz :-)
addig tess kézzel szájjal segíteni rajta :-)
legalább ennyi kapjon szegényke :-P
3/5 anonim válasza:
Ó, Kedves! Nem sokára jön az áldott középidő, nem is fog majd bírni veled. Mondd meg neki, felkötheti... :)
4/5 anonim válasza:
én egész terhesség alatt nem kívántam egyáltalán, a középidőben sem, így mi nagyon keveset voltunk csak együtt, de szerencsére a férjem megértő volt. Aztán már a hat hetet is alig bírtuk kivárni, és azóta megint olyan mint előtte.
5/5 anonim válasza:
nya, én terhesség alatt nem kivántam, utána sem..6 hét...oh, örültem, hogy menni tudtam, meg ülni végre :DD még 3 honappal szülés után is fájtak a sebeim... 2 helyen varrtak. viszont, ha a páromnak arra volt igénye napi szinten, megkapta... félévvel szülés után, azt mondom, hogy jobb a helyzet. de sajnos jo pár ismerösömnek a "vágy" csak a szülést követö elsö év után jött vissza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!