Mikor vizsgál majd meg a nőgyógyász nőgyógyászatilak?
Orvosfuggo.az elso dokim 3hetente berendelt es vizsgalt olyan tesztekre szurt h hihetetlen...dokit valtottam a 17.het korul.o havonta hivott csak uh ot csinalt es beszelgettunk.a 36.heten vizsgalt meg es a 38.heten.
Aztan szuleskor es ennyi...
Első gyereknél havonta hivott uh-ra és vizsgált is.
Most is hozzá járok.Már 12 hetes vagyok de csak akkor vizsgált meg amikor mentem h terhes vagyok.12 hetes uh-n is annyit mondott ha panaszom van keressem.
5-ős vagyok
Megkérdezte a doki van e panaszom,mondtam nincs.Meg uh-zott,beszélgettünk ennyi volt.
Én is meglepődtem...
6 hetesen vizsgáltak, utána a betöltött 40. hét után.
Ha nincs panasz, nem kell feleslegesen piszkálni a méhszáj környékét.
Nyugi, meg fognak vizsgálni. Én 3 gyereket szültem fogadott doki nélkül. Mindig a 20 hé után vizsgáltak meg először, volt mikor a 22. héten, volt mikor a 24. héten volt az első vizsgálat, de szülésig legalább 3-szor megvizsgáltak mind a 3 terhességem alatt.
A sok vizsgálat valóban nem valami jó a méhszájnak. Ha van panaszod, úgyis ultrahang és ha az orvos úgy látja, akkor meg is vizsgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!