Baj lehet higy nem ugy mozog a baba ahogy eddig?
Lehet. Változhat a mozgása is és a te érzékenységed is. Eddig hogy érezted?
Én egyébként a 21. hétig semmit nem is éreztem.
Nekem mikor ilyen borús az idő akkor kevesebbet mozog, bár ő már nem is nagyon fér el. 35hkm
a 20. héten még alig éreztem kis kaparászást. Ilyenkor még van elég heéyük úgy mozogni, hogy ne mindig érezd ugyanolyan intenzíven.
Az én csöppen egyébként ilyen esőre álló időben teljesen elvonult mindig és csak este jelentkezett be amikor lefeküdtem.
Szia! Szerintem nyugodj meg, nincs semmi gond. Engem is "ütögetni" szokott a törpe, de mostanában annyira nem aktív mint pl a múlt héten :)
20 hkm
Szia
miota ilyen hideg van ,az en babam mozgasa is megvaltozott!
23hkm
Ők is érzik a frontot. :)
Nekem is mindig mikor változott az idő hidegről melegre vagy épp fordítva kevesebbet is mozgott a babám, én is pánikoltam aztán megnyugtattak. :)
Minden terhesség más. Valószínüleg a front miatt van, ha más panaszod nincs! :)
Lehet csuklik a kis draga :) egyebkent szinte biztos vagyok benne, hogy a front miatt mozgolodik most kevesebbet! :) engem is beijesztett tobbszor, hogy alig mocorgott.. Es mindig frontnal csinalta :) ne aggódj..
Lesznek meg olyan boxolasok meg fordulasok, hogy hajjaj :D
Most nekem is nyugis, kevés a helye, de remelem azert is mert rapihizik h lassan jojjon kifele :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!