Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség végefelé, nem...

A terhesség végefelé, nem lehet érezni ahogy az ujját szopja a baba?

Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik, de minél nagyobb a baba, annál többször érzek érdekes mozgást a pocimban. Úgy értem olyan mintha levegőt venne ez a "beszívom-kifújom" mozdulat, de tudom h a babák nem vesznek levegőt odabent. Ilyen ritmusos, innen tudom h nem rúgás, viszont tutira nem csuklás, mert azt is tudom milyen és ez nem az. Sokszor elképzelem mit csinálhat, amiért így mozog a hasam, talán az ujját szopja vagy nem tudom. Van valakinek hasonló tapasztalata? 38 hkm.

2013. szept. 2. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Esküszöm, ezt a kérdést még anonim sem mertem feltenni.

Dehogy tudom most, hogy nem csak én érzem így...:D

Tegnap figyeltem, hogy olyan a hasam , mintha venné a levegőt, látszik! Pedig én nem vettem direkt, és nem is a hasi artéria volt, hanem olyan mintha lélegezne!

Jól van, akkor nem csak az én kislányom végez ilyen mozdulatokat:D

36+3hkm

2013. szept. 2. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Szió!

Hasam fel le nekem is szokott olyan furán mozogni ilyenkor nem tudom elképzelni mit csinálhat oda bent.

Én is tudom hogy nem csuklás és nem kinyomja magát de akkor mi ?:)

Érdekes az tuti :)

40+2 hkm :)

2013. szept. 2. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok!:-)

Utolsó, jaj de a finisben vagy:-)!!!!!

Drukkkkolok:-)

2013. szept. 2. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Pedig a légzés is egy mozgás amit gyakorolniuk kell, ugyanúgy ahogy nyelnek is, pedig nem kell még enniük. Szóval simán lehet h szuszog, én is akkor lettem ebben biztos mikor egy naposan először aludt el rajtam a babám és elkezdett pont úgy szuszogni ahogy a pocakomban :) Jó babavárást!
2013. szept. 2. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:

A légzőmozgást gyakorolják a pocakban a babák és a vége felé ez valóban látszik pocakon keresztül is. Ez azért is biztos, mert azért is csuklanak, mert a légzőmozgást gyakorolják és közben véletlenül leszippantják a magzatvizet.

Én amikor láttam, hogy "lélegzik" mondtam is a férjemnek, hogy figyelje meg, mindjárt csuklani fog, és valóban, pár percen belül szinte mindig garantált volt a csuklás is :)

Az ujjszopást azt kevésbé gondolnám, hogy érzékelhető lenne pocakon kívül :)

2013. szept. 2. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:

1-3 köszönöm szépen igen nagyon a vége felé vagyok , annyira hogy ma a kórházba , nst után méhszájvizsgálat volt és 2 ujjnyira kivagyok tágulva de ennek ellenére haza engedtek .

Órák kérdése itthon várom hogy mi lesz . Azt mondta a doktor nő hogy ha ma és holnap nem indul be a szülés akkor csütörtökön menjek reggel 7 kor felvételre és ha nincsenek fájásaim és nem folyt el a magzat víz haza enged kimenőre , nagyon lazán veszik. Amikor a kislányommal voltam terhes nem így emlékszem . Sőt mondta hogy ma menjek házi orvoshoz kérjek beutalót vérvételre , mert most a kórházba nincs vérvétel mert nincs ember :S , és mondta holnap reggel menjek el a laborba vérvételre . Mert kell nekik egy friss kérdezte mikor voltam utoljára mondtam 36 héten voltam az utolsó kötelezőn . Nyitott méhszájal azért járkálgatni hát nem tudom . Még jó hogy van kocsink és van ki elvigyen .

2013. szept. 2. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!