A terhesség végefelé, nem lehet érezni ahogy az ujját szopja a baba?
Esküszöm, ezt a kérdést még anonim sem mertem feltenni.
Dehogy tudom most, hogy nem csak én érzem így...:D
Tegnap figyeltem, hogy olyan a hasam , mintha venné a levegőt, látszik! Pedig én nem vettem direkt, és nem is a hasi artéria volt, hanem olyan mintha lélegezne!
Jól van, akkor nem csak az én kislányom végez ilyen mozdulatokat:D
36+3hkm
Szió!
Hasam fel le nekem is szokott olyan furán mozogni ilyenkor nem tudom elképzelni mit csinálhat oda bent.
Én is tudom hogy nem csuklás és nem kinyomja magát de akkor mi ?:)
Érdekes az tuti :)
40+2 hkm :)
Első vagyok!:-)
Utolsó, jaj de a finisben vagy:-)!!!!!
Drukkkkolok:-)
A légzőmozgást gyakorolják a pocakban a babák és a vége felé ez valóban látszik pocakon keresztül is. Ez azért is biztos, mert azért is csuklanak, mert a légzőmozgást gyakorolják és közben véletlenül leszippantják a magzatvizet.
Én amikor láttam, hogy "lélegzik" mondtam is a férjemnek, hogy figyelje meg, mindjárt csuklani fog, és valóban, pár percen belül szinte mindig garantált volt a csuklás is :)
Az ujjszopást azt kevésbé gondolnám, hogy érzékelhető lenne pocakon kívül :)
1-3 köszönöm szépen igen nagyon a vége felé vagyok , annyira hogy ma a kórházba , nst után méhszájvizsgálat volt és 2 ujjnyira kivagyok tágulva de ennek ellenére haza engedtek .
Órák kérdése itthon várom hogy mi lesz . Azt mondta a doktor nő hogy ha ma és holnap nem indul be a szülés akkor csütörtökön menjek reggel 7 kor felvételre és ha nincsenek fájásaim és nem folyt el a magzat víz haza enged kimenőre , nagyon lazán veszik. Amikor a kislányommal voltam terhes nem így emlékszem . Sőt mondta hogy ma menjek házi orvoshoz kérjek beutalót vérvételre , mert most a kórházba nincs vérvétel mert nincs ember :S , és mondta holnap reggel menjek el a laborba vérvételre . Mert kell nekik egy friss kérdezte mikor voltam utoljára mondtam 36 héten voltam az utolsó kötelezőn . Nyitott méhszájal azért járkálgatni hát nem tudom . Még jó hogy van kocsink és van ki elvigyen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!