A hét elején pozitív lett a tesztem, mikor menjek
orvoshoz?
Figyelt kérdés
Tehát a teszt pozitív,mikor ajánlatos orvoshoz menni?
Ma rendel a dokim,láthat már valamit?Kb.4-4 és fél hetes lehetek.Ha nem is lát semmit,legalább felírna vitamint,meg tanácsokat adna nem?
2008. aug. 7. 11:58
1/9 anonim válasza:
Szerintem , ha nincs semmi panaszod, akkor várj még vele legalább 2-3 hetet. Még olyan apró, hogy nem látni semmit. Én is a 6 héten voltam, és csak a petezsák volt látható a szikhólyaggal, majd 2hétre rá, már ott zakatolt a piciny szive:) 10 hetes babás
2008. aug. 7. 12:01
2/9 anonim válasza:
6 hét előtt nem érdemes menni.
2008. aug. 7. 12:02
3/9 anonim válasza:
Szia!
Hívd fel a dokidat, mit tanácsol, mert a rendelő felszereltségétől is függ, hogy korai terhességet meg tud-e állapítani. Én az 5. héten voltam, akkor már petezsákot látnak, embriót nem mindig.
Szép napot!
25 hetes kismami
2008. aug. 7. 12:02
4/9 anonim válasza:
Szia.Minnél hamarabb annál jobb.Nyugodtan menny el mert ilyenkor általában kenetet is vesznek és ha még a babát nam is látja de ha netán van valami fertőzésed azt már időben tudja kezelni.Ilyenkor érzékenyebbek vagyunk és a fertőzés okozhat vetélést is.Úgy hogy ha pont ma rendel menny csak el.
2008. aug. 7. 12:03
5/9 anonim válasza:
Én is 6-8 hetet javasolnék. Vitamint nem szoktak felírni, csak ajánlani, recept nélkül kaphatóak. Azt viszont feltétlenül vegyél minnél előbb. Én az Elevitet javaslom.
2008. aug. 7. 12:07
6/9 anonim válasza:
Én hétfőn teszteltem,mert nem jött meg, de semmi más jele nem volt, se rosszul lét, se mell feszülés, stb., pozitív lett, majd csütörtökön csináltam még egy tesztet, ami ismét pozitív lett, s pénteken mentem el dokihoz,ahol már lehetett látni a petezsákot, ekkor 5 hetes voltam. Majd hét hét múlva vissza hívott, akkor már volt szívhang is!
Szerintem menj el nyugodtan,Dokihoz, legalább magadat megnyugtatod. S kérdezd meg melyid terhes vitamint ajánlja, mert minél hamarabb jó ha elkezded szedni.
Gratulálok!
2008. aug. 7. 12:08
7/9 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak, amennyiben fertőzése lenne, azt sajnos a doki nem fogja kezelni, hisz az 12hétig árthat a babának a fejlődésben. Szeritnem nyugodtan várhat még két hete (6 hetes koráig).
2008. aug. 7. 12:09
8/9 anonim válasza:
Én 6 hetesen voltam és már látszodott a petezsák , de babó még nem. Így visszarendelt a doki 8 hetes Uh-ra akkor már láttam a kis babónkat. Gratula a babóhóz.
2008. aug. 7. 12:12
9/9 anonim válasza:
Hülyeség hogy a fertőzést nem kezelik,az orvos mérlegeli hogy mi árthat jobban ha kezeli vagy ha nem.Én 10 hetesen kaptam candida fertőzést canestenhüvelytablettát kaptam rá,semmi baja nem lett a babának
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!