Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mikor menjek...

Szerintetek mikor menjek orvoshoz? 24-én a 21. dpo-n erős pozitív tesztem lett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A véleményeteket kérném, hogy mikor menjek orvoshoz, ha 24-én pozitív lett a tesztem? Azért vagyok bizonytalan mert az első gyermekem 10 éve született és azóta nem estem teherbe természetes úton csak lombikkal és most pozitív a teszt, de magamat sem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, ha nem látnak még semmit csak idegeskedni fogok. De viszont a lombik miatt félek nem-e kell esetleg valami ami fenntartsa a terhességet? Előre is köszi a válaszokat.

2011. jún. 27. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Terhesség megtartására biztos, hogy kapni fogsz gyógyszert, ezért célszerű minél előbb menni. Nekem az orvos 5. héten látta, hogy méhen belüli a terhesség és már akkor felírta a gyógyszert és rá 1 hétre vissza kellett mennem szívhang ellenőrzése miatt. Egy biztos gyógyszert csak akkor adnak, ha meggyőződtek róla, hogy méhen belüli a terhesség.
2011. jún. 27. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha így van, akkor hívd fel a dokidat! Nekem pótlás kellett, mert előtte több alkalommal vérezni kezdtem és elvetéltem. Még az első uh előtt elkezdtem szedni, így minden rendben. Az 5. héten voltam először (itt látszott, hogy méhen belül van-e), majd a 7. héten, ott már szívhang is volt.
2011. jún. 27. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor holnap intézkedem, remélem minden rendben lesz:)
2011. jún. 27. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!