Csak a két pozitív ovunapon tudtunk együtt lenni, sikerülhet így a baba? Írnátok tapasztalatokat, hogy volt e valaki akinek így sikerült?
Nekem csak 1 napig volt pozitív az ovuteszt, akkor voltunk együtt, a negatív napon már nem.
12 nap múlva már a terhességi teszt is 2csíkos volt. :)
20 hetes kismama
Mi pont a peteéréskor voltunk együtt és most itt van a pocakomban, már 36+3 hetes.
Egyébként még egy hónapot akartunk várni, de valahogy félreszámoltam a napokat és pont az nap voltunk együtt.
Én nem hőmérőztem, stb., a ciklusom pontos volt mindig is, így nem volt nehéz kiszámolni, pé-kor nekem a petefészkem feszült is és volt tojásfehérjés folyásom is volt.
Szorítok nektek!
Szerintem ha minden rendben van es a babatok ebben a honapban szeretne megfoganni, akkor boven jo, ha a ket pozitiv napon voltatok egyutt. (Kulonosen az utolso pozitivon.)
Elmeletileg az utolso pozitiv es az elso negativ napon van a legnagyobb esely, mert tuszorepedes az elso negativ napon van. De a spermak jo sokaig eletkepesek, szoval a pozitiv naprol meg tudnak termekenyiteni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!