Házasélet terhesség alatt? Miért fájt a terhesség nagyon korai szakaszában?
Nagyon korai terhesség van még csak,kedden leszek 5hetes!de kedd óta,amióta megtudtam,fáj a hasam,hol mensziszerűen,hol szúrkál,hol pedig feszül!tegnap együtt voltunk a férjemmel,de nagyon fájt a méhem közben!Szabad egyáltalán házaséletet élni?
Köszönöm a válaszokat!
a korai szakaszban olyan tünet is előfordulhat, hogy nyomja a hugyhólyagot, sokan azt is hiszik, hogy felfáztak...
mindenesetre a szervezet jelzi, hogy vigyázni kell rá!épp olyan helyen van, épp úgy fekszik, stb
a fájdalom mindig egy jelzés!
Szedjél magnéziumot, a görcsölés nem jó (doki azt mondta görcsöléstől el is lehet vetélni) de ilyen fàjdalmak nekem is voltak.Én napi 3x2 magnerotot szedek és hálistennek semmi fájdalom. Egyébként meg nő a méhed, tök természetes hogy itt is fáj meg ott is, a lényeg hogy ne görcsölj.
Én most vagyok 10 hetes, de mi még nem mertünk összebújni, most meg egy ideig nem is nagyon fogunk mert gombás fertőzésem meg húgyuti is lett, szóval örülök ha egyáltalán rendbe jövök egyszer :)
Nem szokták tiltani a szexet, ha nincs gond, de nekema dokim nem ajánlotta mert anélkül is barnáztam, véreztem. Mondjuk ha fáj akkor ne csináljátok mert úgy sok értelme nincs.
Ha nem esik jó, kicsit is diszkomfort érzésed van közben, ne csináljátok.
A 12. hétig nagyon óvatosan lehet szexelni...de lehet. Viszont neked jelzett a tested.
Mg, pihi és oldjátok meg máshogy :) ;)
3 gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!