Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túl korai burokrepedéssel...

Túl korai burokrepedéssel végződő terhesség után újabb terhesség?

Figyelt kérdés

Kedves Kismamák, Anyukák!

24 hetesen megrepedt a burok, és elvesztettem a kisbabámat. (Első baba.) Most újra szeretnénk babát, de rettenetesen félek.

Sokat olvastam a korai burokrepedésről, és annak okairól. Ha kiderül az ok, akkor az zömében fertőzés, esetleg fizikai behatás, stressz, stb. De az esetek kis hányadában derül csak ki az ok. A legtöbb esetben lövésük sincs az orvosoknak, hogy mi okozta.

Lehet azt tudni, hogy egy korai burokrepedéssel végződő (félbemaradó) terhesség után mennyi az esély egy normális, egészséges terhességre? Vagy nagy az esély, hogy újra megtörténik egy tragédia?

Ha nem derül ki az ok, akkor mit lehet tenni ellene?

Minden tanácsot örömmel fogadok, és előre is köszönöm!

35N

2014. júl. 16. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia,szivbol sajnàlom a veled törtėnteket!!ne aggod tul mi lesz ha terhes vagyok es ujjra ez a problema lesz!! Ez hasonlo tortenet mikor valaki elvetėl elsö terhessegnėl is megtörtėnhet, igy jart az uncsim utàna pàr honapnes ujjra àllapotos lett....es semmi problema nem.lėpet fel egeszseges kisfiu szūletett!!!probalkozatok ujjra a gyerekkel es nenidegeskedj.... max ha annyira felsz amit ėn meg is ėrtek... terheseg köznem nagyon ritkan vag csak ovatosan legyel a parodal sokat pihenmm be emelj.... . Es ne idegeskedj!!nyugi ettol meg egeszseges babat.lehet!!?sok sikert kivanok es jo egeszseget !!
2014. júl. 16. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsi elirtam. Pihenj sokat,es ne emelj!!
2014. júl. 16. 18:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igyekszem majd megfogadni, ha sikerül teherbe esnem újra. (Mert nem sikerült eddig, de ez már egy másik történet...)
2014. júl. 16. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:

A barátnőmnél fertőzés okozta (uszoda). Egy ismerősömnél pedig annyit mondtak., hogy egyszerűen nem képes tovább hordani a terhességet. Az első baba 28, a második 26. hétre született meg.

Egyáltalán nem biztos, hogy nálad meg fog ismétlődni.

2014. júl. 18. 11:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2014. júl. 18. 17:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves #4, annyit még hadd kérdezzek, hogy annál az ismerősödnél, aki nem képes kihordani a terhességet, volt méhszájelégtelenség? Vagy az orvos miből állapította ezt meg?
2014. júl. 18. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos biztos nem vagyok benne, de szerintem nem az volt. De nem vállalt több terhességet a második baba után, és úgy tudom, a második babánál volt valami eredménye a vizsgálatainak. Ha találkozom vele, megkérdezem.
2014. júl. 18. 21:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm előre is. Szörnyű lenne, ha kiderülne, hogy nem lehet gyerekem.
2014. júl. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!