Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyira le van szállva a...

Annyira le van szállva a pocim, hogy mindenki azt mondja 1-2 hét és megszülök. Nektek mikor szállt le?

Figyelt kérdés
33+5 vagyok egyébként és a szeméremcsontomnál érzem a pocakot, eddig volt kozte kis hely.
2010. jan. 15. 17:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
szia! Nekem a 38. héten sincs leszállva, de egy barátnőmnek már nagyon korán, ha jól emlékszem, már a 6. hónbapban leszállt, és mégis 40 hétre szült
2010. jan. 15. 17:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem leszállt a pocakom, és másnap megindult a szülés.

36 hetes voltam.

2010. jan. 15. 17:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem végig fent volt a hasam, és mégis megszültem. Az hogy hogy áll a has, nem jelent semmit.
2010. jan. 15. 18:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem a szülés hetén szállt le a poci. De elvileg már a 36.-37. héten leszállhat. Az hogy, kinek mikor, összefüggésben van a kismama hasfalával. Ha sokat sportolt, akkor csak szülés előtt nem sokkal száll le a poci, ha keveset, akkor előbb is leszállhat.
2010. jan. 15. 18:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem én, de akkor is idegesít, hogy aki rám néz azt mondja h mindjárt szülök szerinte.És ez sok ember kb 15 en mondták az elmult napokban.Persze, nyilván nem ezen mulik, de vmit azért csak jelent...
2010. jan. 15. 18:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem szállt le egyik terhességem alatt sem, mégis szültem :DDD

Semmit nem jelent!

2010. jan. 15. 18:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

húúúú...nekem is mindenki azt mondta már korán,hogy lent van a pocim, aztán kihúztam 41.hétig.

A nőgyógyászom meg azt mondta,hogy gyorsan fogok szülni,mert nagyon lent van a baba.23 órát vajúdtam...

2010. jan. 15. 19:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
39+1 hetes vagyok, és nekem még olyan szép gömbölyű, hogy engem az idegesít, amikor azt mondják "á, te még messze vagy, mert még nem szállt le a hasad".....olyan sokan nem tudják, hogy semmi köze a hasleszállásnak vagy a has nem leszállásnak a szüléshez....miért nem értik meg ezt az emberek???????
2010. jan. 15. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Az szerintem nem igaz, hogy semmi koze. Tobb koze van hozza, mint mondjuk a has formajanak a gyerek nemehez. Teny, hogy ez sem jelent biztosat, de valamit megiscsak...

Ha leszall a pocak, akkor az elvileg azt is jelenti, hogy a baba feje railleszkedett a mehszajra, amit igy nagyobb suly, nyomas er. Ettol elkezdhet vekonyodni, gyengulni, nah meg a kemenyedesek is meg jobban nyomjak a babat.

Az elso babamat varva nekem 37 hetesen szallt le a pocakom, ket hettel kesobb szultem, az a ket het maga volt a pokol szinte, mert ugyan a gyomoregesem elmult (mar nem nyomta a gyerek a gyomromat), viszont az alhasi nyomas miatt kijott az aranyerem.

Most a masodik babamat varom, a 35. hetben vagyok, par napja leszallt a pocakom. Egyebkent ugy tudom, hogy a tobbedik terhessegnel kesobb szall le. Remelem nagyon, hogy ez most nalam tenyleg nem jelent semmit, mert nem akarok szulni. Viszont a mehszajam mar egy jo ideje nyilogat, szoval megsem orulok a pocakleszallasnak.

2010. jan. 15. 19:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Mind a 2 babamnal szules elott 3-4 nappal szallt le. 38+5 ill. 38+6 hetesen szulettek.
2010. jan. 15. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!