Annyira le van szállva a pocim, hogy mindenki azt mondja 1-2 hét és megszülök. Nektek mikor szállt le?
Nekem leszállt a pocakom, és másnap megindult a szülés.
36 hetes voltam.
Nekem nem szállt le egyik terhességem alatt sem, mégis szültem :DDD
Semmit nem jelent!
húúúú...nekem is mindenki azt mondta már korán,hogy lent van a pocim, aztán kihúztam 41.hétig.
A nőgyógyászom meg azt mondta,hogy gyorsan fogok szülni,mert nagyon lent van a baba.23 órát vajúdtam...
Az szerintem nem igaz, hogy semmi koze. Tobb koze van hozza, mint mondjuk a has formajanak a gyerek nemehez. Teny, hogy ez sem jelent biztosat, de valamit megiscsak...
Ha leszall a pocak, akkor az elvileg azt is jelenti, hogy a baba feje railleszkedett a mehszajra, amit igy nagyobb suly, nyomas er. Ettol elkezdhet vekonyodni, gyengulni, nah meg a kemenyedesek is meg jobban nyomjak a babat.
Az elso babamat varva nekem 37 hetesen szallt le a pocakom, ket hettel kesobb szultem, az a ket het maga volt a pokol szinte, mert ugyan a gyomoregesem elmult (mar nem nyomta a gyerek a gyomromat), viszont az alhasi nyomas miatt kijott az aranyerem.
Most a masodik babamat varom, a 35. hetben vagyok, par napja leszallt a pocakom. Egyebkent ugy tudom, hogy a tobbedik terhessegnel kesobb szall le. Remelem nagyon, hogy ez most nalam tenyleg nem jelent semmit, mert nem akarok szulni. Viszont a mehszajam mar egy jo ideje nyilogat, szoval megsem orulok a pocakleszallasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!