Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mentetek először védőnőh...

Mikor mentetek először védőnőhöz, hány hetesen? Mit kellett vinni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 16:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 13. hetesen voltam, mert nyárra eset és szabadságon volt a védőnő, így a kötelező első ultrahangon nem is volt még kiskönyvem. De még ekkor sem volt késő. A 12. heti ultrahangig úgysem csinál semmit, nagyon nem is érdemes sokkal előbb menni hozzá.

Minden jót!

(36. hetes mami)

2010. jan. 15. 19:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 7 hetesen láttam először pulzáló szívvel a babát, akkor mondta a dokim, hogy mehetek a védőnőhöz. Nekünk is pici falu, megy a pletyi, meg egy vetélésem is volt már, és hallottam, hogy a védőnők a biztos terhességet szeretik jobban, ha lehet így mondani..., így én is csak a 11. héten mentem.

Én vittem első, középsugaras pisit is, mert azt minden gondozás alkalmával néz, és bár elsőre még nem kellett volna, de én felfázós vagyok, és akartam tudni, hogy van-e benne valami baci...

20 hetes km

2010. jan. 15. 19:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 16. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!