30 hetes terhes ultrahangon milyen méretekkel kellene rendelkezne a babának (Bpd, THQ, FL)?
Figyelt kérdés
Mai napon az UH-on meggállapította a doki,hogy túl kicsi a baba.Jövő héten retardáció gyanuja miatt ismételni kell az UH-ot.2008. aug. 6. 21:32
1/4 anonim válasza:
Szia nekem a 32. hetes van
BPD: 82mm
Thorax: 84x89mm
Femur: 64mm
Remélem nincs nagy bajotok!
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem 2 ismerősömnél is megállapították és a vége mindig az lett, hogy 3 kg fölött születtek. Ne izgulj nincs semmi baj. Az én lányomra azt mondták a 8. hónap elején, hogy min. 4 kg lesz (4D-n mondták!!!) és végül 3100 grammal szültem 4 nappal a kiírt időpont elött.
Dia - 7 hós kislány anyukája
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
milyenek lettek a méretek nálad?Kb. mennyi az eltérés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!