Veszélyeztetett terhesség miatt otthon fekvö/pihengetö kismamák, sokat híztatok?
Tudom a pici az elsö,de akkora semmittevönek érzem így magam.
Mindig is vigyàztam az alakomra ès az ètkezèseimre,totàl ùgy voltam vele èn majd olyan fitt kismami leszek,aki mèg vàrandósan is megtartja a normàlis hatàrokat,de így nem birom,nem birom ezt a semmittevést :( na majd ha itt lesz a babukàm akkor bizti nem lesz uncsi,meg apuci vigyàz rà mèg én elugrok edzeni picit.Jòl esik h legalàbb itt kipanaszkodhattam magam. :)
:-) en is vegigfekudtem az egészet egészségügyi okokból ( beverzes , magzatvizvetel , visszatartas ) ezt úgy értsd ,h enni, wcre , fürdeni kelhettem csak ki az ágyból. 15kgt hiztam , 41.hetre szultem :-)
Es nemnakarlak elkeseriteni ,de en annak is örültem ,ha hajat mosni el tudtam menni :-) szülés előtt ,mi is azt beszéltük ,h majd elmegyek ide-oda :-) persze :-)
Hol elsz ?
Sziasztok!
Én is veszélyeztetett kismama vagyok,
Pozitív teszt óta táppénz...
Voltak nekem is unalmas napjaim ;-))
Viszont én nem hiztam -eddig- semmit, pedig egyszer sem hánytam...
65kg-val kezdtem és most is annyi vagyok (173cm)
Boldog babavárást :-)))
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!