A vetélés utáni terhesség miben más? Ugyértem mire kell vigyázni? Kell valami gyógyszert szedni esetleg?
ilyen korán nem kell aggódni, a vetélést valamilyen genetikai probléma okozhatta, ha ez ismét előfordul akkor a gyógyszer sem segít....
Utrogestant szoktak írni a terhesség támogatására, de csak a 6. hét körül, mert addigra már használ is a hatóanyaga,de genetikai probléma esetén az sem.
Nyugodtan várd ki az idődet, vagy menj ambulanciára, hogy fáj a hasad, én is ott kaptam utrogestant, de nem kell hogy ténylegfájjon is, elég ha csak említed.
Attól is függ, hogy mitől következett be a vetélés. Valószinű neked nem derült ki, egyszerűen elhalt a terhesség. Én is így voltam vele, nálam akkor derült ki egyszerűen a terhesség mikor már a vetélés bekövetkezett.
A mostani terhességemnél az ötödik héten mentem dokihoz, de csak egy hét múlva csinált UH-ot. Akkor már lehetett a szívhangot is hallani.
Sajnos a korai időszakban viszonylag gyakori a magzatelhalás.
Nekem nem kellett szednem semmit, pihenni sem kellett. A doki azt mondta az az egy vetélés abban a korai időszakban nem jelent semmit, orvosi szempontbl mintha meg sem történt volna. Ennek ellenére persze izgultam, de minden rendben volt, van, már a 38. hétben járok.
Kitartás, pozitív gondolkodás és hidd el nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!