A 33 hétben vagyok, mikor készítsem össze a kórházi csomagot?
Szia!
Szerintem elkezdhetnéd már, bőven. Legalább nyugodtabb vagy, hogy kész van. Nekem félig van összepakolva,de napokon belül kész lesz.
Üdv.,és könnyű problémamentes szülést kívánok.
32 hetes.
szia !én 32 hetes kismama vagyok.már elkezdtem bepakolni.pl.szülés utáni betét,szoptatós melltartó,fehérneműk,tisztálkodó csomag,szabadidő,gombos felső szoptatáshoz,mert én ki nem állhatom a hálóinget,papucsok...kb ezek,ja meg evőeszköz készlet.
a baba hazahozós ruhácskáit is már összekészítettem..
Meg az összes eddigi papírod,meg kiskönyved is kell majd.
Remélem tudtam vmit segíteni !
Szia!Kezd el.Érdemes két csomagot,egyet,amit szüléshez beviszel:wc papir,törölközö,betét,fényképező,telefon,ásványviz,igazolvány,papucs
a másik meg neked utánra:hálóing,törölközö,tisztálkodószer,rengeteg betét,fehérnemü,papucs,köntös,esetleg telefontöltö,wc,papir,,pohár,evőeszköz.
a baba cuccot szerintem ráér a párod bevinni,ha megvan a kicsi.
Sziasztok! Köszi a segítséget, elkezdem bepakolni. A babának nálunk csak pelenkát kell bevinni. A kórház 20 db-ot kér. A baba cucc már félre van rakva csak magamnak nem tudtam miket kell vinni az alaptisztasági csomagon és a papírokon kívül.
Köszi nektek a segítséget!
Boldog babavárást, könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!