Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor jön el az az idő,...

Mikor jön el az az idő, amikor már el kell, hogy készítsem a kórházi csomagot?

Figyelt kérdés
Mert 29hetes vagyok, de mindig azt érzem h olyan kevés idő van már, és mi van ha hirtelen kell bemenni és nincs összepakolva semmi?
2008. jan. 22. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lassan elkezdhetsz gondoldodni.Én úgy csinálom,h amikor valami eszembe jut,és szembe jön velem otthon akkor azt belerakom egy fiókba,de a teljes packot majd csak olyan 35-36. hét között rakom össze.Meg ugye,ezt azt venni kell bel,intim mosakodó,meg betét...azokat meg lehet most is veszegetni,ha hamar kellene.
2008. jan. 22. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval. Gondold át mire lesz szükséged de táskába rakni még felesleges. Én már 2X átöblitettem a köntösömet :)

36 hét körül azért legyen teljesen összepakolva.

2008. jan. 22. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

E`n a 35-36.he´ten pakoltam össze.tusfürdö,betét,bugyik,törülközö,köntös,ha´lóing,papucs,szoptatósmelltartó,melltartóbete´t,neszeszer táska belevalókkal.

40 hetes kismama.

2008. jan. 22. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia én is csak most raktam össze a csomagot!36 hetes kismama
2008. jan. 22. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy csináltam, hogy kb. 30 hetesen összepakoltam azokat a dolgokat, amiket otthon egyébként nem használok. A táska tetejére pedig tettem egy cetlit, amin fel volt sorolva, mit kell még belerakni. Ha bármi történik, ne kelljen ezen is gondolkozni, csak pakolni és menni!
2008. jan. 22. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudom nem a legmegfelelőbb, senki nem fogja díjazni, hogy leírom, de én úgy voltam vele, hogy ki akarom húzni a 40 hetet. Úgy álltam hozzá, hogy én nem szülök előbb. Pedig szinte mindenki biztos volt benne, hogy 38-39. hétre jönni fog a babám. De én, nem. Ugyan 37. héten a leglényegesebbet(papucs, köntös, hálóing, törülköző) elpakoltam, de semmi mást. A 39 héten, mikor a nyákdugó kilökődött akkor montam, hogy na most pakolok. Összepakoltam és onnantól kezdve mindennap úgy keltem fel, hogy akkor én ma már szülök. De nem, a kislányom a kiírt nap után egy napra gondolta úgy, hogy ő meg akarja ismerni ezt a világot.

De persze ne követsd az én példám, mert mostmár belátom, hogy hiba volt, csak én egyszerüen így próbáltam megemészteni azt, hogy mindenki azzal dobál, hogy elöbb fog jönni. De mostmár tudom, hogy akkor sem lett volna baj, hiszen betöltöttük a 36. hetet és minden vizsgálat tökéletes volt! Szóval csatlakozom az elöttem szólókhoz, hogy pakolj csak be nyugodtan előre mindent, ami kell, ha ez téged megnyugtat. Minden rendben lesz. Gratulálok és sok sikert!

2008. jan. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!