Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rogton progeszteronpotlas?!...

Rogton progeszteronpotlas?! Nem fog artani?

Figyelt kérdés
Most volt az elso orvosi vizsgalatom es 6hetes vagyok,minden rendbe!Doki felirt Duphaston rogton,mivel oktoberben volt egy terhessegem muszeres uton fejeztek be!Nem prog.hiany miatt ment el.Nem ertem megelozesbol kapok plusz hormont?!csak evvel nem tudom artok e
2014. aug. 16. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Olvass utána a progeszteron hormonnak, és már meg is tudtad a választ!
2014. aug. 16. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem ártasz..azert kaptad,h ne menjen el!!
2014. aug. 16. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Max. csak használhat de ártani sose fog. Én is szedem és megnyugtató, mondjuk én szoktam barnázni, szóval ha nem írja fel akkor kértem volna én.
2014. aug. 16. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem első terhességem elején kellett mert gond volt a hormonjaimmal. Második terhességemnél én mondtam a dokinak hogy baj volt az elsőnél, nem e lehet most is probléma. A biztonság kedvéért felírta, azt mondta hogy ártani tutti nem árt, csak használhat.

Engem ez nagyon megnyugtatott.

2014. aug. 16. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem progihiány miatt ment el az első babám, mert az előző idióta orvos nem volt hajlandó felírni. A mostani terhességemnél a következő doki nem aprózta el, napi 3x2 Duphaston, 3x2 Utrogestan volt az adag. Egészséges a babám, még pocakban van. Biztos, hogy nem árt, emiatt ne aggódj!
2014. aug. 16. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
2014. aug. 16. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem árt (max. a pénztárcádnak, bár a duphaston nem is drága). Lombiknál pl. MINDENKI kap, nekem is adtak a 12. hétig progitámogatást, pedig csak a férjemmel volt gond. Örülj neki hogy elővigyázatos az orvosod.
2014. aug. 16. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!