Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet nem jó helyre irtam a...

Lehet nem jó helyre irtam a kérdést, de hátha van aki tud segiteni. Új munkahely, kiderül hogy állapotos vagyok, kirúghatnak?

Figyelt kérdés

gyesen vagyok jelenleg a fiammal.2hónapja kezdtem el dolgozni egy munkahelyen.Most kiderült hogy állapotos vagyok,aminek nagyon örülünk,mert nagyon régóta nem jött össze a tesó,(PCOS vagyok) és most nem tudom mit csináljak.

Szóljak,ne szóljak bent?Várjam meg a 3hónap próbaidőt,és csak utána mondjam meg?Vagy igyis-úgyis kirúghatnak?

A táppénz...stb se tudom hogy van az esetemben,mivel évek óta gyesen vagyok ugye,és csak 2hónapja van munkám,igy valószinű nem is kapnék.Mármint táppénzt lehet ha nem rúgnak ki,de szülés után marad a gyes gondolom,mivel nem lesz meg előtte a bedolgozott 1évem,hogy gyedet kaphassak,jól gondolom?

2014. aug. 15. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbaidő alatt sajna kirúghatnak,úgyhogy azt várd meg mindenképp,utána már nem,ha bejelented a terhességed,ha nem.Jól értem,csak sima gyesen voltál eddig,nem munkahelyről mentél szülni az elsőt?Mert,ha igen,akkor sajna szerintem megint csak gyes lesz.Táppénzt kaphatsz,mert most van munkád.
2014. aug. 15. 13:59
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm!Akkor a 3 hónapot mindenképp megvárom.

A fiammal mikor terhes voltam,szülés előtt 1-2 hónappal megszűnt a munkahelyem,igy nem onnan mentem szülni.

Most volt 4éves a fiam,de még gyesen vagyok vele munka mellett is,(vagyis kapom rá a gyest)mert tartós beteg(asztmás).

2014. aug. 15. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Annyi napot lehetsz táppénzen amennyit dolgoztál.

2. babára is gyest fogsz suerintem csak kapni.

2014. aug. 15. 15:25
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Szeretnék továbbra is majd dolgozni a terhesség alatt,amennyire birom,de remélem minél tovább tudok majd dolgozni,legalább a 7.hónapig jó lenne.

2014. aug. 15. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!