14 hetes vagyok, tegnap este megmozdult a babám. Hihetetlen, de már "Őt" érzem? Nem túl korai ez?
Figyelt kérdés
Ez már a második gyerekem lesz, úgyhogy tudom milyen a magzatmozgás, épp ezért olyan hihetetlen. Fiam 17 hetesen mozdult meg. A férjem is érezte a tenyere alatt, azt mondta, olyan volt, mintha megfordult volna valami a tenyere alatt :))2008. aug. 6. 13:08
1/4 anonim válasza:
Én az elsőt a 15. héten éreztem, úgyhogy szerintem te is érezheted. Attól is függ, hogy hol van a méhlepény. Persze az orvosnak ne nagyon hangoztasd, mert ők mindig okosabbak, és ők jobban érzik, hogy az csak bélmozgás....
2/4 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető. Nekem az első babám 16 hetesen mozdult meg. Mivel az első, így - az egyébként jófej dokim - csak legyintett, hogy összekeverem valamivel, az lehetetlen ilyen korán. Nem vitatkozom vele, de én biztos vagyok benne. És ez a lényeg. Szerintem egy kismama (és te már tapasztalt vagy) saját maga tudja, érzi igazán, mikor mocorog a picúr.
3/4 anonim válasza:
én is a második csöpségem várom.19 hetessen éreztem először a babám rúgását,előtte viszont két héttel a helyezkedéseit.még mindig nem igazán aktív a babóm de remélem előbb-útobb a rendszeres rúgdosás is beindul.az első babámat már 18 hetessen éreztem és ő nagyon aktív volt.a lényeg hogy nincs két egyforma ember.
4/4 anonim válasza:
első babámat 16, másodikat 12 hetesen éreztem.Korainak tartottam, de tudtam, Ő az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!