Lehetseges lenne hogy 13hetesen megmozdult?
Biztos, hogy már mozog, csak még nem érezheted:)
Én fizikai képtelenségnek tartom, hogy ilyen korán érezni lehetne, de itt vannak (többen is), akik állítják, hogy már a 11. héttől érezték...
a másodikat 12 hetes kora óta éreztem.. a doki kiröhögött.
Lehet:)
Lehet!:)
Nekem 12+5 héttől folyamatosan(a mai napig) dudorodik a Pocakbenőm:)(első baba). Most 17 hetes vagyok, ha valami nem tetszik neki, "kirúgja az oldalam"(olyankor erősebben rugdal, mint amikor "csak úgy"), ha "csak úgy" mozog, akkor finomabban/durvábban, ahogy éppen sikerül Neki, rugdos.:) Nagyon aktív baba.(Mellső fali méhlepény mellett is érzem)
Gratulálok!:)
én az elso babámat már a 14. héten éreztem, magam sem akartam elhinni, azok még olyan gyengédek voltak, aztan a 16.héten már rendes súgást, utést,és nagyonis lehetséges, nem szabály szeru hogy csak a félidoben mint ahogy a régi nagy konyvben van, én most a 11.hetemben járok és kíváncsi leszek hogy most mikor érzem majd meg.
Udv.11 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!