Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki béresféle magne b6-ot...

Aki béresféle magne b6-ot szed, annál előfordul lábszárgorcs vagy lábikragorcs annak ellenére hogy szedi?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok elég régota szedem és tegnap hajnalban nagyon begorcsolt a vádlim. erdekelne más is járt-e igy?!
2008. aug. 6. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:

igen előfordul, de ez nem a bevittmagnézium mennyiségén múlik, hanem , hogy a szervezet milyen elosztásban juttatja az izmokba.

Lehet hogy azért sűrű a lábgörcs, mert mire azokba az izmokba eljut a magnézium, addigra már kisebb a mennyisége a szervezetben. Túladagolni nem szabad..ezért inkább felezd a bogyeszeket és több részletbe szedd, ez nekem is segített.

2008. aug. 6. 12:09
 2/6 anonim ***** válasza:

A Magne B6-ból 6-8 szemet is bevehetsz,akkor sem lesz bajod,a nőgyógyászok szokták javasolni!

Igen előfordulhat én megfigyeltem nekem mindig éjszaka volt,amikor spiccelve tartottam a lábam,akkor jött a görcs.Amikor éreztem,hogy jön a görcs,akkor az volt a taktika,hogy visszafeszítettem a lábfejem(pipáltam)

és láss csodát elmúlt.A masszírozás sem vált be csak ez.

:-)

2008. aug. 6. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egy kismama újságban olvastam, hogy nem jó, ha csak magnéziumot szedsz, mert az elvonja a szervezetedből a kalciumot, én ezért a magnézium mellett kalciumot is szedek.

25 hetes kismami

2008. aug. 6. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:

21 hetes vagyok és béres magneb6-ot szedek. Az elmúlt pár napban éjszakánként nekem is begörcsölne a vádlim, de abban a pillanatban ébredek és már nyújtom is ki a görcsből.

Szerintem mindegy, ki milyen magnéziumot szed.

Eygetértek azzal, aki azt irta, hogy a felszívódástól függ.

Kellemes babavárást!

2008. aug. 6. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Kálciumot is szedned kellene, mint ahogy már az egyik válaszoló is írta.

Mióta emelt adagban szedem a magnéziumot, megiszok mellé napi 1 kálcium pezsgőtablettát is /1000 mg-os/. Mikor elfogyott és elfelejtettem venni, folyamatosan erős vádligörcsök jelentkeztek.

2008. aug. 6. 14:38
 6/6 akos127 válasza:

Kedves sorstársak!

Nekem több éve minden este 2-8 szor görcsölnek mindkét láb vádliaim. NAGYON ROSSZ. Amikor sok magnéziumot szedtem, már már világítottam, akkor is este görcsölt. A reményt nem lehet feladni, ahhoz túl kellemetlen!

Valószínűleg egy pontosan időzített calcium és más időben beszedett magnézium tabletta a megoldás, akkor is görcsől csak nem olyan sűrűn. Ha csak kétszer egy este akkor boldog vagyok. Amire rájöttem hogy a nyújtozkodáskor szokott megfogni a görcs, de ha valamennyire magadnál vagy, próbáld előre pipába felhajtani a lábfejed és úgy nyújtozkodni, akkor nem megy görcsbe. Sokszor nappal ránézek a vádlimra és egyes izmok rángatóznak benne minden érzés nélkűl!

Na de most jön a nagy kérdés!

Én ezt a lábikra görcsöt soha életemben nem halottam egyik szülőm vagy nagy szüleimtől!

Valami más teheti ezt velünk? A tartósító szerek? Az életmód változása generáciokon keresztűl? Lustábbak lettünk vagy mi? Gondoltam én egy időben....

De mint étel futár is dolgoztam másfél évet és semmi különbség nem adodott belőle hogy jártam az emeleteket, szoval a fizikai mozgás nem használt nem rontott az állapoton.

Az orvosok sem értik.... akkor mi van? Idegbetegek vagyunk?

Valaki mondjon már valami okosat ami működhet.

2012. máj. 30. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!