6+3 hetes terhes vagyok és nem érzek most semmit, ez baj? Eddig fájt a mellem és picit gyengének éreztem magam, de már az is elmúlt. Valami nincs rendben? Vagy ez előfordul?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 16:24
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj, én sem éreztem semmit. Amikor ezeket érezted az a menstruáció előtt illetve elmaradára után lehetett.. Lehet nem is lesznek rosszulléteid.Minden terhesség más.Még pici a baba,most kezdődik majd a hormoninvázió.Szedj folsavat,igyál sokat,vigyázz magatokra,ez a legtöbb amit tehetsz,.jó babavárást
2/4 anonim válasza:
Én se éreztem semmit,még örültem is hogy tök jó biztos rosszullét mente terhességem lesz,aztán a 8 héttől kezdődtek váratlanul az émelygős,hányásos napok,volt hogy felkelni se tudtam,semmi erőm nem volt.Persze attól te még viselheted ezután is jól a terhességet.Jó egészséget!7 hetes baba anyukája
3/4 anonim válasza:
Nyugi, semmi gond nincs, van aki rosszul van és van aki tök jól bírja tünetmentesen. Nekem sem volt semmi bajom szerencsére, és most sincs.
Boldog babavárást!
12hetes kismama
4/4 anonim válasza:
Semmi gond. Az első gyerkőcömmel talán egyszer volt egy kis hányingerem a 12. hét végén. Semmi mást nem éreztem.A másodikkal kb. 2 hétig émelyegtem és vele sem hánytam. Mellfeszülés, gyengeség egyáltalán nem. Ha ezek alapján kellett volna rájönnöm... :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!