Hány hetes kortól látszik meg a hason a terhesség?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 17:37
1/9 anonim válasza:
Alkatfüggő. Rajtam 20 hetesen is még csak alig látszott, a barátnőmnek 10 hetesen már nagyobb a hasa, mint nekem 20 hetesen volt.
2014. aug. 12. 17:48
2/9 anonim válasza:
5-6 hetes lehettem mikor megtudtam hogy babát vàrok,rà pàr napra màr ùgy felpuffadtam hogy làtszódott,persze ez akkor csak a puffadàstòl nem a baba miatt.Kb 13 hetesen màr letagadhatatlan volt pedig elsö baba...
2014. aug. 12. 17:48
3/9 anonim válasza:
Ez alkattol,es babatol fugg.
Nekem kb a 17.het ota latszik,akkor kezdett el noni.. mostanaban indult meg.
21hkm..
2014. aug. 12. 17:49
4/9 anonim válasza:
Nekem volt egy minimális felesleg a hasamon,most vagyok 13.hetes és szerintem a haspuffadáson kívül már a terhesség is látszik :)
2014. aug. 12. 19:23
5/9 anonim válasza:
Én vékony és alacsony vagyok, de jóval a félidő után látszódott idegenek számára.
2014. aug. 12. 19:23
6/9 anonim válasza:
Kórosan sovanyan estem teherbe. Tíz hetesen már összesúgtak az irodában a hátam mögött, hogy tuti terhes vagyok.
2014. aug. 12. 19:41
7/9 Margit84 válasza:
Első baba, 168 cm-el kb 59-60 kg voltam 14 hetesen. Bővebb felsővel takarható (még most is az 19hetesen), de már nem puffadás volt. Este nagyobb volt a puffadás miatt, de reggel is maradt amin már egyértelműen látszott, hogy baba.
2014. aug. 12. 21:34
8/9 anonim válasza:
Ez tényleg sok mindentől függ. Alkati kérdés, súlyfelesleg is közrejátszik, többedik terhesség...Nekem első babámnál: 62 kg-mal estem teherbe spontán (167 cm vagyok), kb. 14. héttől látszódott, előtte csak kicsit vastagodott a derekam:-)Végül nagyon nagy pocim lett.
Második baba lombikos, rengeteg hormonkezelés miatt a méh meg volt eleve nagyobbodva, nyálkahártya megvastagítva...
67 kg-mal estem teherbe és már szinte a 8. héttől borzasztóan meg volt puffadva a hasam, 10. héttől tehesnadrágot kellett vennem, mert a doki rám szólt vizsgálatkor, hogy a nadrágom teljesen bevágott a hasamba...Most 28 hetes vagyok és 108 cm a pocim köldök alatt, elég nagy megint.
2014. aug. 13. 10:46
9/9 anonim válasza:
13 hetes vagyok, reggel amikor felkelek, még olyan lapos,mint terhesség előtt..napközben meg puffadok rendesen, úgy olyan, mintha terhes lennék :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!