Érezhettem, hogy ma először "megrúgott"a babám? 14hkm . Első terhesség.
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 08:46
1/16 anonim válasza:
Hol tapad a lepenyed?
Nekem is elso,17+4nel ereztem eloszor hanyattfekve egy bokest..
ma mar mindennapos
21hkm
2/16 A kérdező kommentje:
Hátsófali a lepény
2014. aug. 12. 08:52
3/16 anonim válasza:
En is kb ekkor èreztem elõször, igaz hason feküdtem
4/16 A kérdező kommentje:
Félig ülő-félig fekvő pózban vagyok..és a jobb oldalamon éreztem!Egy pár percig!Vagy butaság?
2014. aug. 12. 09:02
5/16 anonim válasza:
Dehogy butaság! Érezheted, ahogy mozog. Én 13hetesen éreztem, igaz a dokim lehülyézett, de éreztem. Vékon yvagy gondolom, meg nyugiban üldögélsz figyelsz magadra és hátsófali lepényed van, simán érezheted. Gratula, vigyázz rá.
6/16 A kérdező kommentje:
Igen,60kg vagyok,175cm és nagyon vigyázok Rá!Köszönöm
2014. aug. 12. 09:14
7/16 anonim válasza:
Lehet, de szerintem nem biztos, hogy azt érezted.
18+5 voltam, amikor egyértelműen rúgott egyet.
8/16 anonim válasza:
Ilyenkor még pici rebegéseket lehet érezni, ahhoz még kicsi, hogy határozott rúgást érezz tőle. Én először a 15. héten éreztem ilyen kis rezgő rebegéseket nagyon rövid ideig...de az már Ő volt! :)
9/16 A kérdező kommentje:
"RÚGOTT"!!!Jobb oldalon 2ponton lüktetett...ha így írom,akkor nem egyértelmű!Azért írtam rúgást...
2014. aug. 12. 09:58
10/16 anonim válasza:
Ja hogy így èrezted....akkor nem hiszem. Èn sokàig csak ilyen belső szempillarebegtetèst èreztem bocsi nem tudom màskèpp írni. Mèg ilyenkor gyengèk a rùgàsos èrzèshez. Erõsebben èrezni a belmozgàst :-)
Rùgàs valamikor a 18 hèt környèkèn volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!