Az elmult 2 hét alatt semmit nem változott a pocakom nagysága, minden rendben?
Figyelt kérdés
a 12. hétig növekedet a pocim, most megállt. 2 hete ugyan akkora,lehet hogy a babám nő csaka pocim nem változik?
Ez normális?
14 hetes kismama
2008. aug. 6. 08:04
1/5 anonim 

válasza:

Szia! Nyugodj meg, van ilyen, a babák sem egyenletesen nőnek. Nekem mindig hirtelen nő a pocakom, és utána hetekig alíg változik. Majd néhány hét múlva már érezni fogod a kis pocaklakót, és akkor könnyebb lesz.
2/5 anonim 

válasza:

Ne legyél elkeseredve!Én most vagyok pont máma 29 hetes pocakos,és ha hiszed ha nem akkora a hasam mind egy 4 hónaposé.Ez alakat kérdés,és szerintem az is befólyásolja milyen széles a csípőd.Ha keskeny akkor elöredudorodik a pocak,ha széles akkor inkább befeléhelyzkedik a babó.12 hetesen színte semmi hasam nem volt!!A babám 1 hétel nagyobb mind kellene,szóval nincs miért aggódnod,nől a kicsi a hasadban!!!Nagyon szép babavárást kivánok,és boldog babázást neked!!!Üdv:Zsuzsa
3/5 anonim 

válasza:

Nyugi, nekem még mindig csak akkora, mintha jobban bekajcsiztam volna. :)
Szembetűnő változások még nincsenek egyik hétről a másikra.
Inkább nézz olyan képeket, hogy milyen voltál terhesség előtt, és mekkora most a pocakod.
Jelenleg még csak olyan grépfruit nagyságú a méhed, szóval nagy változást nem is kell látnunk.
De a 16. hétre nőni fog, ugyanis addigra egy emberfejnyi méretű lesz.
4/5 anonim 

válasza:

15 hetes vagyok (utolsó válaszoló)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Nekek is boldog Babavárást
2008. aug. 6. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!