Szülés után visszanyerted a lapos hasad? Mi változott meg a testeden?
13 hetes terhes vagyok, de még nem látszik. A hasam mindig lapos volt, meg edzettem rá, 1 éve hagytam abba (fentebb még látszanak kis kockák). Szülés után lehet még lapos hasam? elég fiatal vagyok (21 éves) és azért még jó lenne, ha felvehetnék rövidebb kis blúzokat.
Az arcomon lett két kis májfolt, és striakra számítok (13 évesen amikor nőttem, lett pár a combomon).
ezek nem zavarnak, meg nagyon várom már, hogy láthassam a babámat, és szoptatom is majd amíg tudom nem érdekel, hogy lógni fog-e a mellem... csak néha gondolkozok, hogy milyen változásokkal járhat a terhesség és a szülés.
Hallottam elég sok rossz dolgot (aranyér, csíkok, kötényhas, inkontinencia, lógó mell, anyajegyek stb.)
kinek mi változott meg?
21/L
Nekem pont a hasam :)
A 9 hónap alatt szerencsére nem lettem csíkos, azzal nem volt probléma. A melleim nagyon megnőttek, de miután abbahagytam a szoptatást (11 hónap után) visszamentek az eredeti méretbe (szóval jó picik lettek....) Aranyerem lett, de azt jól lehet kezelni, úgyhogy néhány hét alatt elmúlt. Most, a második terhesség vége felé sajnos megint kezd elő jönni :(
Végül is a hasam sem olyan vészes, de nem lett olyan lapos, mint volt. Majd a második szülés után aktívabban "gyúrok" rá :)
Egyébként gratulálok a babához!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!