Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy ha eszem, nem...

Normális hogy ha eszem, nem túl sokat akkor is azt érzem hogy rögtön szétdurranok. Nem kapok levegőt, pedig annyit ettem mit szoktam csak későn. Nem elöszőr furdul elő. A babának ugye nem lesz baja? A méh nem nyomható össze?

Figyelt kérdés

Jah és a hasam nem olyan nagy még, vagy is ha mondom hogy most léptem a 6-ik hóba csodáloznak.

24 hetes mami

2008. aug. 5. 22:04
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Helló, én a 30-hétbe léptem,8-kg szedtem fel pocakom nekem is pici,csak oldalról látni , ja meg a menésemen....A baba méretei tokéletesek,minden rendben van,ne izgulj ezen..Ami a kajálást ill. tobbszor egyél kevesebbet, sokszor én is úgy érzem mintha szét akarnék durrani,belsoszerveid ossze vannak nyomva ahogy nol a pici ez is normális, ne idegeskedj ezen,boldog babó várást..
2008. aug. 5. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!