Normális hogy ha eszem, nem túl sokat akkor is azt érzem hogy rögtön szétdurranok. Nem kapok levegőt, pedig annyit ettem mit szoktam csak későn. Nem elöszőr furdul elő. A babának ugye nem lesz baja? A méh nem nyomható össze?
Figyelt kérdés
Jah és a hasam nem olyan nagy még, vagy is ha mondom hogy most léptem a 6-ik hóba csodáloznak.
24 hetes mami
2008. aug. 5. 22:04
1/1 anonim válasza:
Helló, én a 30-hétbe léptem,8-kg szedtem fel pocakom nekem is pici,csak oldalról látni , ja meg a menésemen....A baba méretei tokéletesek,minden rendben van,ne izgulj ezen..Ami a kajálást ill. tobbszor egyél kevesebbet, sokszor én is úgy érzem mintha szét akarnék durrani,belsoszerveid ossze vannak nyomva ahogy nol a pici ez is normális, ne idegeskedj ezen,boldog babó várást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!