19 hetes vagyok, úgy feszül a hasam, hogy úgy érzem, szétdurranok, mint egy lufi. Ez normális ilyen korai szakaszban?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 14:16
1/6 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy ez a keményedés, amit érzel. Szedsz magnéziumot? Ha a hátadra fekszel, nem olyan a hasad, mint egy kemény labda?
2/6 anonim válasza:
En is a kemenyedesre tudok gondolni. Kb. a 20-dik het tajan ereztem en is eloszor. Nincs semmi gond ne aggodj, ez termeszetes, kinel hamarabb, kinel kesobb jelentkezik. Ahogyan mar irtak a magneziummal segithetsz rajta.
3/6 anonim válasza:
Az első vagyok, de a dokiddal beszéld meg, hogy milyen Mg-t szedj és mennyit. Nekem sok keményedésem volt, elég kellemetlen érzés és ha sűrűn van nem is jó. Én nekem volt, hogy emelni kellett az adagon, aztán visszább vettük.
31 hetes
4/6 anonim válasza:
Én pedig a szelesedésre gondolok. :) Engem is gyötör, feszül kegyetlenül a hasam, de a méhemnek semmi baja. Most éjjel éreztem először, hogy begörcsöl a hasam, amikor rosszul fordulok, de csak egy pillanatra és nem mensis görcs, tehát az lehet a keményedés.
Tegnap voltam uh-on, a baba jól van, Espumisant ajánlott a dokim ha nagyon szenvedek.
5/6 A kérdező kommentje:
Jó, pont ma megyek dokihoz, megkérdem a magnéziumot is (nem szedek), de igen, a szél is lehet, azzal is küszködök, csak attól nem szokott így felfújódni a hasam. Köszönöm mindenkinek!
2009. dec. 9. 16:13
6/6 anonim válasza:
Írd meg, hogy mit mondott a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!