Kecskeméten Bérczi Ildikónál mennyibe kerül a 4D Uh?
Köszi!
Hát a kedvesség tényleg csak a magánrendelésen jellemző rá,kórházban nem túl jó élményem volt vele.
Én is csak a kórházban találkoztam vele, iszonyat egy bunkó volt.... Már bocsánat a kifejezésért. Persze ha a magánrendelésén kifizetsz neki párezer ft-ot, akkor már nagyon kedves tud lenni, én is ezt hallottam róla. Nem is szimpatikus így. :((
EGyébként ő nem doki, ha jól tudom. Lehet hozzá mégis 4D-re menni, vagy nála csak babamozi van? VAgy meg tud csinálni egy rendes genetikai UH-t is? Vagy inkább érdemesebb egy nőgyógyász orvoshoz menni ultrahangra?
Igen,minden UH-ot meg lehet nála csináltatni,én múlt héten voltam a 12. hetes genetikain,az 10 000ft volt,csak a 4D-t nem kérdeztem mennyi,de most már tudom,az első válaszolónak köszönhetően.:)
Nagyon speckó gépe van,mindent megmutatott,az ujjacskáit meg lehetett számolni a gyerkőcnek,máshol csak egy fekete paca látszik a képernyőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!