Kecskeméten tud-e valaki véleményt mondani Dr. Horti Tamásról?
Figyelt kérdés
#Kecskemét #Horti
2014. jún. 4. 12:42
1/5 anonim válasza:
Bár nem nála szültem, de pár közeli anyuka ismerősöm, rokonom nála szült és csak jókat mondtak róla.
2/5 anonim válasza:
Nekem csak a varratokat szedte ki, kb 10 perc volt a találkozás, mert ügyeletes volt, de nagyon kedves és aranyos volt. Ha lesz másik baba biztos hogy Őt fogom felfogadni :)
3/5 anonim válasza:
Én 2 gyermeket szültem nála,szakmailag nemtudok róla rosszat mondani,de emberileg nem igazán tetszett.Pont ezért a harmadikat nem nála szülöm.Sokszor volt egykedvű,unott,futószalagszerűen kezelt,de bezzeg amikor varratszedésre mentünk(zsebemben a pénzzel) annyira nyájas volt,nálam ez tette fel az ire a pontot...
4/5 anonim válasza:
Én csak terhesgondozáson találkoztam vele, de ö volt a legellenszenvesebb. Flegma volt, lekezelő.
Öt biztos nem látnám szívesen a szülésem körül.
5/5 anonim válasza:
Én is az ellentábort erősítném... Flegma, nemtőrödöm, lekezelő, de boríték ellenében tudsz tőle mosolyt vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!