Kecskeméten Bérczi Ildikónál voltatok 4D-s ultrahangon?
Voltatok már Kiskunfélegyházán 4D-s ultrahangon?
Mi a véleményetek róla? Valaki tudna mutatni képet/a minősége érdekelne/?Alig várom már, hogy 27 hetes legyen a baba, mert nagyon szeretném látni az arcocskáját, és képet is szeretnék róla. De ehhez elengedhetetlen, hogy korszerű géppel készítsék.14 hetesen Pesten voltunk, az nagyon jó volt/csak ott még icipici volt. / Viszont azóta átköltöztünk Kecskemétre és itt Félegyházát ajánlották.
A kérdés kiírásának időpontja: 2010-01-17 10:37
Privát e-mail a kérdés kiírójának
Bérczi Ildikó az SZTK-ban nem egyszerűen morci, hanem vérbunkó. Ha nem első gyerekkel mész, vagy elmúltál 35, az első kérdése az, hogy elveteted-e? A 12 hetes genetikai uh-t letudja 3-4 perc alatt. Azt mondják, a magánrendelésen kedves, de nem tudom ki hogy van vele, ha csak a pénzemért kedves, akkor inkább kihagyom.
Van más választásod is rajta kívül: [link]
Abban a nőben,én még nem véltem felfedezni egy cseppnyi pozitivitást sem... 3 perc után rámondani a gyerekemre hogy Down-kóros,el kell vetetni,menjek intézzem a papírokat...még jó,hogy a genetikai tanácsadó felé vettem az irányt!!!!!!!!!!!!!!!!! Most nem lenne itt mellettem a csodás lányom!
És tényleg mufurc...sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!