Pocakkemenyedes?
Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tudom eldonteni, hogy kemenyedik vagy csak a baba nyomja ki magat.Olyan ez az erzes, hogy erzem amikor mozok egyszer csak feszito erzest erzek 9nem fajdalmas csak fura) egy ponton es ott kemeny lesz.Mintha a feneke lenne vagy ez a kemenyedes?Bocsi a tudatlansagert,de az elso babam es meg nem ereztem ilyet.2014. aug. 8. 18:43
1/4 anonim válasza:
Mennyi idős a babád?
Sztem azt, hogy a baba kinyomja magát , egy ponton érzed, pl popsi, kar, láb.
A keményedéskor az egész hasad befeszül, mintha kő lenne benne, elég kellemetlen tud lenni. Ha 36. hét előtt vagy még, akkor érdemes magnéziumot szedned.
Amit írsz, az sztem nem keményedés még.
2/4 anonim válasza:
a kemenyedes nekem tompa huzo, picit gorcsos volt.
olyankor tornazik a meh.
szerintem is a baba nyomja neked inkabb.
3/4 anonim válasza:
Mostanaban en is ezt erzem. A kisbaba :) a heten kerdeztem meg a dokim.. mozgolodik,helyezkedik a mehfalnak nyomja magat :)
20+1hkm
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!31 hetes multam es szedek magneziumot 3x1-et.Orulok, hogy azt mondjatok ez nem kemenyedes :) Mar kezdtem aggodni, hogy talan valami nincs rendbe.
2014. aug. 9. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!