Mikortól várható pocakkeményedés, és jósló fájás? Nem gond ezeknek a hiánya? (Teljesen jól vagyok)
Figyelt kérdés
Második babámat várom, de az elsővel nem voltak ilyenek, 3 héttel hamarabb jött, de nem volt étvágyam előző nap és ennyi. Most 32 hetes vagyok, és még nincsenek!!!2012. nov. 20. 14:37
1/4 anonim válasza:
Én 39+0-ra szültem programozott császárral. Azt sem tudom mi az a kemyényedés és jósló, pedig magnéziumot sem szedtem. Örülj neki.
2/4 anonim válasza:
En most multam 34 hetes es estenkent total bekemenyedik a hasam szinte csak fekudni birok. Es egyszer volt joslom mar a heten. Enyhe menstruacios gorcs kisugarzott a derekamba. Par perc kellett mire elmult. Eddig nem volt semmi ilyen tunetem, most kezdodott.
3/4 anonim válasza:
mik a joslo fájások mik tekinthető annak?
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem sosem volt keményedésem és jóslóm sem...mint utólag kiderült. Még este 9-kor azt mondták: jósló fájásaim vannak, reggel 5.53-kor már megszületett a babóm.
Nekem a dokim azt mondta szerencsés vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!