Kismamák! Mikortól lett jóslótok, NST -re mikortól kell járni?
Figyelt kérdés
Most vagyunk a 35-ik hétben és sokat feszeng a hasam a derekam fájdogál,ha mozog a babám ez csak erősödik sok esetben . Vannak már gyermekeim (a legkisebb is 9 és felejtettem :) ),de sztem ez jóslószerü csak azt nem tudom már ,hogy ez ilyen idősen normális e...2012. nov. 14. 14:01
1/7 anonim válasza:
Jósló 31.héttől.
Nst-re 36.héttől.
2/7 anonim válasza:
33. héttől voltak jóslóim.
S igen, a 36. héten voltam először nst-n, innentől hetente kellett menni.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Akkor ez beleférhet még ,ennek örülök mert bár nagyon várjuk de nem szeretném ha elöbb jönne a drágám . :)A két csajszim igen nagy súllyal 41 és 42 -hétre jött,a nagy fiam a 38 -hét után de ő is már elérte a 3800 g -ot .Az is más,de még egy három hétig minimum szeretném ha maradna. Igen sokat talpalok a háztartás stb ,lehet emiatt van csak .
2012. nov. 14. 14:08
4/7 anonim válasza:
Josló a 34. héttől volt, 34 hetesen voltam a dokimnál méhszáj vizsgálaton és akkor mondta, hogy kérjek a hölgyektől jövő hétre időpontot. Nálunk a 35. héttől van NST.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha már beindul a szülés azt azért úgyis meglehet különböztetni ,erősödő és időre jövő fájdalmakkal ugye ? :)
2012. nov. 14. 14:10
6/7 A kérdező kommentje:
Most kéne mennem a nődokimhoz de szerettem volna "csalni" egy hetet ,akkor lehet mégis elnézek még ma . :)
2012. nov. 14. 14:11
7/7 anonim válasza:
Jóslóm még sosem volt, NST-re a 35. héttől járok.
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!