Kismamák! Ki kapott várandósan influenza elleni védőoltást, és volt-e vmilyen mellékhatása?
En a helyedben mar nem adatnam be, mert nemsokara szulsz. De ha be is adatod, akkor a babad meg nem biztos, hogy vedettseget elvez. Sot, ha oltva vagy, es talalkozol olyannal, aki beteg, akkor te csak kozvetito leszel. Nem biztos, hogy lesznek tuneteid, de a babadnak anelkul adod at a virust, hogy tudnal rola.
En csak a szuk csaladot varom, ha megszuletik a baba. Anyosek, anyukamek. A tobbieket majd kesobb, ezt meg is modom majd mindenkinek.
35 hetes kismama
Februárban tetőzik a járvàny! Ha minden igaz, december közepére meglesz a babád, akkor még nemigazán van influenza szezon!
Felesleges szerintem beoltatnod magad, ráérsz ha megazületett a baba!
Az előző hozzászóloval egyett értek teljesen.
33 hkm vagyok, nekem is ajánlották de nem fogadtam el. Mostanában egyre többet hallani, hogy nem azok az oltó anyagok vannak az ammpullákban mint ahogy azt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!