Félek, hogy baj van. Mennyire kéne aggódnom? Nektek is volt ilyen élményetek?
Szia!
3 korai spontàn vetélés utàn most 16 hetes kismami vagyok. :)
Az aggódàs teljesen normàlis , nyugodt úgy is csak akkor leszel ha màr a kezedben tarthatod! Én végigparàztam az első 12 hetet...hiàba mondta a pàrom h nyugodjak meg...uh-tól uh-ig éltem....szàmoltam a napokat a betöltött heteket.
Hogy most mi volt màsabb? Kaptam vérhígítót és a pajzsmirigyemre gyógyszert vmint a pozi teszt utàn rögtön elkezdtem szedni a méhpempőtcsak ajanlani tudom , hiszek benne h nagyon sokat segített abban h végee érzem ficànkolni a pocakomba Őt!
Nàlatok voltak kivizsgàlàsok??
Nagyon szorítok értetek!!!
En a mai napig minden nap ugy kelek fel,hogy imadkozom ,hogy minden rendben legyen.. ket het alatt ketszer rohantam a dokimhoz. Egyszer bo vizes folyas miatt(azt hittem magzatviz),utana meg gorcsoles miatt(azt hittem mehszaj problema) annyi mindent olvastam a terhessegem legelejen h mindent bekepzelek magamnak annyira feltem a babam.
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!