Terhes vagyok es nem akarom elvetettni, de a parom nem szeretne meg gyereket. Mit csinaljak? Tobbi lent.
Istenem de jo neked,hogy a kisbabad ott alszik melleted...Ajj nagyon nehez nekem...Ma voltam orvosnal ma kellet bevennem az elso tablettat ami ugymond elveszi a magzat eletet...Nagyon nehez nekem foleg hogy meg fel se fogtam,hgy valojaban mi is tortenik velem!:(
Az a baj,hogy imadom a paromat,es nem akarom elvesziteni,es inkabb varok meg egy ket evet arra hogy babat szeressen es ketten neveljuk fel mint hogy en egyedul!Tudom onzo vagyok meg stb,de nem tudtam mast csinalni...Apat is szeretnek a kisbabamnak azt hogy a legjobb csaladban nojon fel...De igy hiszem,hogy betelejult volna,hogy a parom meg egy picit varni akar vele!Koszonom mindenkinek a valaszt es hogy melletem volt..Es mindenkinek aki babat var vagy mar a kisagyba sir hogy gratulalok es hamarosan en is boldog anyuka leszek!(remelem)
Szia
Ezt a komoly döntést neked kellett meghoznod. Neked, ha így jobb, akkor nem cselekedtél rosszul. Remélem hamar kihevered ezt a nehéz időszakot.
Sok boldogságot és minden jót a továbbiakban.
21 éves km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!